NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Μυρτώ Λεγάκη

Ιδρύτρια, One Breath Mindfulness Center

Η Μυρτώ Λεγάκη είναι ιδρύτρια του One Breath Mindfulness Center, του πρωτοπόρου συμβουλευτικού οργανισμού στην Ελλάδα που υποστηρίζει στελέχη και εταιρείες να αναπτύξουν το πλήρες δυναμικό τους, μέσα από επιστημονικά τεκμηριωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που συνδυάζουν νευροεπιστήμη και ψυχολογία με τεχνικές mindfulness και καλλιεργούν επίγνωση, συναισθηματική νοημοσύνη, ευεξία και ψυχική ανθεκτικότητα.

Είναι πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια mindfulness από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης και το Πανεπιστήμιο Brown, εκπαιδεύτρια mindfulness για παιδιά και εφήβους και TEDx speaker, ενώ εκπαιδεύεται στη συστημική ψυχοθεραπεία στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου (ΑΚΜΑ). 

Αλλάζοντας πορεία μετά από 15 χρόνια ως σύμβουλος επιχειρήσεων και marketing director σε υψηλόβαθμες θέσεις μεγάλων εταιριών στη Ν. Υόρκη, το Λονδίνο και την Αθήνα, πλέον διδάσκει τις μεθόδους που τη βοήθησαν να ξεπεράσει το burnout και να δημιουργήσει μια ζωή με περισσότερη ισορροπία, νόημα και προσφορά. 

Μέσα από το One Breath Mindfulness Center έχει υποστηρίξει χιλιάδες ανθρώπους και έχει συνεργαστεί με μεγάλες εταιρίες όπως Τράπεζα Πειραιώς, Google, Microsoft, Nestlé, Coca Cola HBC, Mastercard, GlaxoSmithKline, MSD κ.ά. Έχει συμμετάσχει στο επιστημονικό πρόγραμμα του 10ου Πανελλήνιου Παιδοψυχιατρικού Συνεδρίου, του 16ου Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Σωματικής Ψυχοθεραπείας καθώς και σε ημερίδα και δημοσιεύσεις της Εταιρείας Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος (ΕΟΠΕ) σχετικά με τη συμβολή του mindfulness στην πρόληψη της υγείας και του καρκίνου.  

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr