NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Αναστάσιος Τζήκας

Πρόεδρος, ΔΕΘ - HELEXPO ΑΕ

Ο Αναστάσιος Τζήκας αποφοίτησε από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του ΑΠΘ.

Είναι Πρόεδρος της ΔΕΘ - HELEXPO ΑΕ, του Ινστιτούτου Εκθεσιακών Ερευνών, του Πάρκου Επιχειρήσεων Υψηλής Τεχνολογίας «Τεχνόπολη Θεσσαλονίκης».

Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής και Marketing του N. Θεσσαλονίκης και Γ’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος.

Υπήρξε ένας από τους ιδρυτές της Singular Βορείου Ελλάδος ΑΕ και διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της Singular Β.Ε. ΑΕ και της Singular Software AE από το 1987-2004. Στη διάρκεια της περιόδου αυτής υπήρξε  Διευθύνων Σύμβουλους της Singular Bulgaria, Singular Romania, Αντιπρόεδρος της Internet Hellas, της Delta Singular Εκπαιδευτικής και Εντεταλμένος Σύμβουλος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Delta Singular. 

Είναι επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος (ΣΕΠΕ), του οποίου υπήρξε Πρόεδρος για 8 χρόνια και επίσης επίτιμος Πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), του οποίου υπήρξε Πρόεδρος για περισσότερα από 15 χρόνια.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr