NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Νίκος Κουτσούδης

Οικονομολόγος, Σύμβουλος Επιχειρήσεων

Ο Νίκος Κουτσούδης είναι Οικονομολόγος, ζει στην Ξάνθη και δραστηριοποιείται ως Κοστολόγος – Διοικητικός Λογιστής και Σύμβουλος Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Είναι κάτοχος πτυχίου του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με περαιτέρω εξειδίκευση σε θέματα κοστολόγησης διαθέτοντας Diploma in Management Accounting & Costing από το Association of International Accountants.

Διαθέτει εμπειρία και προϋπηρεσία σε μεσαίες και μεγάλες οντότητες έχοντας διατελέσει σε διοικητικές θέσεις ευθύνης της βιομηχανίας τροφίμων, εταιρείας παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών αλλά και ως εξωτερικός συνεργάτης στην ανάληψη έργων στον βιομηχανικό και αγροδιατροφικό κλάδο.

Έχει διακριθεί σε διαγωνισμό Επιχειρηματικών Ιδεών “John & Mary Pappajohn Business Plan Awards” που διοργάνωσε το Anatolia School of Business του ACT, ενώ διατηρεί συνεχές ενδιαφέρον για τα εγχώρια επιχειρηματικά δρώμενα, την ανάπτυξη νέων προϊόντων στον αγροτικό και βιομηχανικό τομέα και την ενίσχυση της νεανικής επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων με εξαγωγικό προσανατολισμό.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr