NEWSFLASH...

Αρθρογράφοι

Νίκος Φραγκιάς

Founder & CEO, Dynamic Equilibrium System

Ο Νίκος Φραγκιάς είναι Interventionist, Master NLP Coach & Trainer NLP (ANLP & INLPTA), Systemic Psychology Counselor (συστημικός - οικογενειακός θεραπευτής) με μετεκπαίδευση σε Κλινική Ύπνωση & Ψυχοθεραπεία, καθώς και σε Provocative & Clean Language. Είναι Εθνικός Συντονιστής της INLPTA (International NLP Trainers Association) για Ελλάδα και Κύπρο και Διεθνής Πρεσβευτής του ALNP (Association for NLP).

Ο Νίκος είναι ο μοναδικός Έλληνας ψυχοθεραπευτής Profiler, εξειδικευμένος στις Μικροεκφράσεις προσώπου και τη Γλώσσα Σώματος, πιστοποιημένος από το Paul Ekman Institute και την Ακαδημία Emotional Intelligence για Συναισθηματικές Δεξιότητες και Ικανότητες όπως και σε τεχνικές Αξιοπιστίας και Αληθοφάνειας (Lie detection). Είναι, επίσης, πιστοποιημένος Master Trainer από το Body Language Center, για εκπαιδευτικά προγράμματα στη Γλώσσα του Σώματος και Micro-expressions.

Ακόμα, είναι ιδρυτής και CEO της εταιρείας Dynamic Equilibrium System καθώς και της μεθοδολογίας Dynamic Equilibrium SystemTM. Τα τελευταία 18 χρόνια είναι εισηγητής σε σεμινάρια εκπαίδευσης στελεχών, Soft Skills, Sales, EQ, NLP, Emotional Customer Service & Customer Experience, Telemarketing, Management Skills, Systemic Thinking. Τέλος, είναι ιδρυτικό μέλος του Ελληνικού Ινστιτούτου Εξυπηρέτησης Πελατών.

Αρθρογραφία

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr