Food for Thought

Σεπτέμβριος 2019 @ epixeiro.gr: Μια φθινοπωρινή βόλτα στο κορυφαία θέματα!

08_10_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Η Αριστοτελική «ευβουλία» στο σύγχρονο management

Γιώργος Σιούτζος 08_10_19
Καριέρα & HR

Πότε πρέπει να πεις «όχι» στο αφεντικό σου

Thrive Global Greece 08_10_19
Marketing & Sales

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε για το rebranding, από 10 Έλληνες experts!

Χρήστος Κοτσακάς 07_10_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Οι έξι βασικοί παράγοντες αποτυχίας των εστιατορίων [Μέρος 2ο]

Λίλα Καραποστόλη 07_10_19
Χρηματοδότηση

Α. Τσίλογλου, AFI: Το όραμα μας είναι να παραμείνουμε η ηγέτιδα εταιρία...

Χρήστος Κοτσακάς 07_10_19
Εκ του Ασφαλούς

Το περισκόπιο της Ύδρας: Τα στέκια και οι συναντήσεις των (αντ)ασφαλιστών

Έλενα Ερμείδου 04_10_19
Επιχειρήσεις & Know-how

Η φιλοζωία και η φροντίδα της φύσης στην μικρή και μεσαία επιχείρηση

Οδυσσέας Κόλλιας 04_10_19
Food for Thought

Γιατί είναι καλύτερο να πιστεύεις ότι φταις

Thrive Global Greece 04_10_19
Περισσότερα