Εμπόριο
Μειώθηκε ελαφρώς ο τζίρος στο λιανεμπόριο τον Σεπτέμβριο
Μικρή κάμψη εμφάνισε ο κύκλος εργασιών στο λιανικό εμπόριο της Ελλάδας για τον Σεπτέμβριο του 2025, με μεγαλύτερη μείωση του όγκο, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2025.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ:
- Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2024, παρουσίασε μείωση 0,7% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2025 μείωση 5,3%.
- Ο Γενικός Δείκτης Όγκου (κύκλος εργασιών σε σταθερές τιμές), κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2024, παρουσίασε μείωση 1,7% και σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2025 μείωση 8,1%.
- Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2025 παρουσίασε μείωση 2,3%.
- Ο εποχικά διορθωμένος Γενικός Δείκτης Όγκου, κατά τον μήνα Σεπτέμβριο 2025, σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2025 παρουσίασε μείωση 1,9%.
Σχολιάστε