Δωρεάν σεμινάριο στο Ηράκλειο για την Αμερικανική ταξιδιωτική αγορά και την Γαστρονομία
30/04/2014 | 11:51
07/08/2025 | 13:16
Το Ελληνο-Αμερικανικό Τουριστικό Επιμελητήριο, θα πραγματοποιήσει Σειρά ∆ωρεάν Σεμιναρίων στην Αθήνα και στην Κρήτη, με θέμα "GET INVOLVED IN THE AMERICAN TRAVEL & GASTRONOMY MARKET" (Εμπλακείτε στην αμερικάνικη ταξιδιωτική και γαστρονομική αγορά).
Εισηγητές των σεμιναρίων θα είναι ο Πρόεδρος, κ. Τριβιζάς και η Γενική Διευθύντρια (General Manager) του Ελλημοαμερικανικού Τουριστικού Επιμελητηρίου.
Το σεμινάριο θα επικεντρωθεί σε δύο βασικές κατηγορίες επαγγελματιών στην Κρήτη:
1) Τους Επαγγελματίες του Τουρισμού (Τουριστικά Γραφεία, Tour Operators, Ξενοδοχεία και ταξιδιωτικούς Οργανισμούς)
2) Τους Παραγωγούς αγροτικών προϊόντων (ελαιολάδου, κρασιού, μελιού, αγροτικών προϊόντων, τοπικών αναψυκτικών και ποτών) και επιχειρηματίες τροφοδοσίας.
Μέσω των διαδραστικών αυτών σεμιναρίων, ο κ. Τριβιζάς θα δώσει επιχειρηματικές συμβουλές και θα απαντήσει σε ερωτήσεις, αλλά και θα επισκεφθεί ξενοδοχεία, στα πλαίσια έναρξης προγράμματος αξιολόγησης ξενοδοχείων για λογαριασμό Αμερικανών Tour Operators, σύμφωνα με το σύστημα "American Standard Certification".
Στην Κρήτη, τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν 29 και 30 Μαϊου 2014 στα Χανιά και 2 Ιουνίου 2014 στο Ηράκλειο (τοποθεσία και ώρα θα δημοσιευθούν προσεχώς).
Το Hellenic American Chamber of Tourism είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός, ο οποίος ιδρύθηκε το 1989 , ο οποίος γεφυρώνει την επιχειρηματικότητα μεταξύ της Ελλάδας και των ΗΠΑ, κυρίως στον τομέα τουρισμού, αλλά και στους τομείς των τροφίμων και των επενδύσεων.
Ο κ. Τριβιζάς έζησε στις Ηνωμένες Πολιτείες για πάνω από 30 χρόνια, είναι πρόεδρος του HACT, Πρόεδρος του Greek Hotels (US Tour Operator), Αντιπρόσωπος για την Ελλάδα (LA Times, CBS, NBC, OSSN), συμπαραγωγός με τον Chuck Henry του "Travel Café". Σύμβουλος για την ταξιδιωτική αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, συνιδιοκτήτης εταιρείας τροφίμων.
Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα εδώ.
Σχολιάστε