NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ημερίδα για την εργασία στην Ευρώπη από Action Synergy και LAMOS EU

Ημερίδα για την εργασία στην Ευρώπη από Action Synergy και LAMOS EU
03_10_2018 | 13:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τα τελευταία χρόνια χιλιάδες νέοι φεύγουν στο εξωτερικό (κυρίως σε άλλες χώρες της Ευρώπης) για να αναζητήσουν καλύτερες συνθήκες εργασίας. Η προσαρμογή τους όμως σε μια ξένη χώρα και σε ένα διαφορετικό εργασιακό περιβάλλον είναι μια δύσκολη διαδικασία που απαιτεί κατάλληλη προετοιμασία.

Το ευρωπαϊκό πρόγραμμα (Erasmus+) European Labor Mobility Support - LAMOS EU έχει σαν στόχο να διευκολύνει τους νέους που ενδιαφέρονται να φύγουν στο εξωτερικό (ή έχουν ήδη φύγει στο εξωτερικό) να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες που μπορεί να τους παρουσιαστούν.

Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος, την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, 17:30- 20:30 διοργανώνεται στο ImpactHub Athens (Καραΐσκάκη 28, Ψυρρή) ημερίδα με θέμα την Εργασία στην Ευρώπη. Στην ημερίδα αυτή, θα παρουσιαστούν διάφορα ευρωπαϊκά εργαλεία που έχουν στόχο την διευκόλυνση εξεύρεσης εργασίας στο εξωτερικό και την προσαρμογή των νέων σε ένα εργασιακό περιβάλλον άλλης ευρωπαϊκής χώρας τόσο πριν όσο και μετά την μετάβασή τους στη χώρα αυτή.

Η συμμετοχή στην ημερίδα είναι εντελώς δωρεάν και θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. Οι θέσεις είναι περιορισμένες οπότε θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να εγγραφούν στην ημερίδα από εδώ.

Η ημερίδα απευθύνεται σε νέους που ενδιαφέρονται να αναζητήσουν εργασία στο εξωτερικό, επαγγελματίες που ασχολούνται με την κινητικότητα στην αγορά εργασίας, οργανισμούς που εργάζονται για την διευκόλυνση εξεύρεσης θέσεων εργασίας, επιστήμονες, εκπαιδευτικούς και οποιονδήποτε άλλον ενδιαφέρεται για θέματα σχετικά με την εργασία στην Ευρώπη

Περισσότερες πληροφορίες μπορούν να δοθούν στο e-mail euprograms@action.gr και στο τηλέφωνο 2106822606. Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα μπορεί κάποιος να βρει εδώ και για το έργο από εδώ.

H ημερίδα διοργανώνεται από την Action Synergy που είναι υπεύθυνη για την υλοποίηση του έργου στην Ελλάδα.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr