NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

7ο Open Coffee Heraklion στις 20 Οκτωβρίου

7ο Open Coffee Heraklion στις 20 Οκτωβρίου
09_10_2018 | 10:30 09_10_2018 | 10:43
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Open Coffee Heraklion επιστρέφει, μετά το καλοκαίρι, σε κανονικούς ρυθμούς, στις 20 Οκτωβρίου στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας!

Το 7ο Open Coffee Heraklion έρχεται με αέρα τοπικής καινοτομίας, δίνοντας βήμα σε τρεις Κρητικές επιχειρήσεις. Στο Οpen Coffee έχει ακουστεί ξανά πως η καινοτομία δεν βρίσκεται μόνο στην τεχνολογία, θα τη συναντήσεις με πολλές μορφές, από τις διαδικασίες που ακολουθεί μια επιχείρηση, τις γραμμές παραγωγής, τα ίδια τα προϊόντα της, μέχρι και τους τρόπους πρόσληψης του προσωπικού της. Γι’ αυτόν το λόγο, στο 7ο event θα παρουσιαστούν τρεις διαφορετικές επιχειρηματικές ιστορίες.

Οι πόρτες του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας θα ανοίξουν, όπως πάντα, στις 18:00 και ο καφές Illy από τη Νότιο Χώρα θα είναι εκεί για την υποδοχή σας. Οι ομιλίες θα ξεκινήσουν στις 18:30, οι οποίες είναι:

  • Team of Σόλο Beer 
  • Χαράλαμπος Κιαγιάς, Founder | Escargot de Crete 
  • Βαγγέλης Γράσσος, Founder & CEO | Pelatologio.gr Μια ιστορία που ξεκίνησε το 2007 με ένα “κλειστού κύκλου επιχειρήσεων” project το οποίο εξελίχθηκε στο pelatologio.gr του 2017, θα πει ο Βαγγέλης. Και θα μας απαντήσει στην βασική ερώτηση, πώς από ένα project που καλύπτει τις ανάγκες της δικής σου επιχείρησης φτάνεις να δημιουργήσεις μια cloud εφαρμογή CRM/ERP, η οποία προσφέρει SAAS υπηρεσίες για ελεύθερους επαγγελματίες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ενώ, δεν θα παραλείψει να εξηγήσει πώς λειτουργεί η εφαρμογή και ποια είναι τα χαρακτηριστικά εκείνα που την κάνουν να ξεχωρίζει στην αγορά.

O Kjetil, o Νικόλας και ο Κωστής, Founder & Head Brewer, General Manager και Marketing Communication Manager αντίστοιχα, θα πουν τα πάντα για τη Σόλο, μια craft μπύρα με ψυχή! Πώς ξεκίνησε σαν ιδέα, το μοντέλο επιχειρηματικότητας που ακολούθησαν αρχικά και μέχρι να φτιάξουν το ζυθοποιείο τους, τα εμπόδια που συνάντησαν στην πορεία τους και τις ιδιαιτερότητες της αγοράς, την γραφειοκρατία και τους ισχύοντες νόμους σχετικά με τις μικροζυθοποιίες. Θα μοιραστούν πληροφορίες για τον κλάδο και την εξέλιξη του τα τελευταία χρόνια, αλλά και το όραμα τους για το μέλλον. Έχουν υποσχεθεί, ακόμη, μια παρουσίαση του νέου ζυθοποιείου τους!

Ο Χαράλαμπος θα μιλήσει για μια ιδιαίτερη περίπτωση επιχείρησης, με αντικείμενο την παραγωγή καινοτόμων φυσικών προϊόντων σαλιγκαριών. Γιατί οι χοχλιοί δεν είναι καλοί μόνο μπουμπουριστοί! Ο ίδιος, φυσικός στο επάγγελμα, στο πιο κρίσιμο σταυροδρόμι της ζωής του επέλεξε να διαβεί εκείνο το μονοπάτι όπου θα μπορούσε να προσφέρει σαν άνθρωπος τα μέγιστα, ιδρύοντας την Escargot de Crete. Η εταιρία διαθέτει αυτή τη στιγμή δύο τμήματα, ένα τροφίμων κι ένα καλλυντικών, και διακρίνεται για τις παγκόσμιες καινοτομίες της σε καθ’ ένα από αυτά.

Tο Open Coffee αγαπάει το networking, γι’ αυτό μετά το τέλος των παρουσιάσεων υπάρχει πάντα χρόνος για περισσότερη επικοινωνία, ανταλλαγή απόψεων, προβληματισμών και ιδεών. Η μπύρα Σόλο με τη μοναδική Θάλασσα - Gose (με νότες από θαλασσινό αλάτι Σφακίων) και η Σταματάκης “Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική” θα είναι μαζί εκεί, για να “διευκολύνουν” τις συζητήσεις! Το 7ο Open Coffee Heraklion πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Europe Direct Crete.

Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους όσους δημιουργούν ή θέλουν να δημιουργήσουν, για εκείνους που θέλουν να ασχοληθούν με το επιχειρείν, να γνωρίσουν ανθρώπους μέσα από το χώρο αυτό, να ανταλλάξουν ιδέες ή να εξελίξουν τις ήδη υπάρχουσες.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, όμως οι θέσεις περιορισμένες. Γι’ αυτό δήλωσε τη συμμετοχή σου εδώ.

Μάθε περισσότερες πληροφορίες για το Open Coffee Heraklion

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr