NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Chivas Venture: Mentoring workshop για startuppers «που οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον»

Chivas Venture: Mentoring workshop για startuppers «που οραματίζονται ένα καλύτερο μέλλον»

Digital εργαλεία για startups και τα βήματα διεκδίκησης μέρους χρηματοδότησης $1 εκατ. θα παρουσιαστούν την Τρίτη 16 Οκτωβρίου, στις 18.30 στο Invent στο Μοναστηράκι.

Ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας Chivas Venture προσκαλεί την Τρίτη 16 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, στον χώρο του Invent (Βλαχάβα 6-8, Μοναστηράκι – πλησίον μετρό Μοναστηράκι) όλους τους κοινωνικούς επιχειρηματίες σε ανοικτό Mentoring Workshop, ώστε να ενημερωθούν για το πώς μπορούν να διεκδικήσουν μέρος της χρηματοδότησης $1 εκατ. για να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα.

Το mentoring workshop του Chivas Venture, για φέτος, έχει θέμα «Technological evolution & Digital environment to empower social entrepreneurship» και αντικείμενο την ενημέρωση και καθοδήγηση των κοινωνικών επιχειρηματιών αναφορικά με τη χρήση digital εργαλείων για την ανάπτυξη των κοινωνικών τους start-ups. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δουλέψουν διαδραστικά σε ομάδες, να προτείνουν και να αναπτύξουν λύσεις, οι οποίες θα προκύψουν με τη χρήση εργαλείων νοητικής σύλληψης, μ’ έναν απόλυτα βιωματικό τρόπο υπό την καθοδήγηση των Θάνου Παράσχου, Co-organizer, Startup Europe Week, και Δημήτρη Δημοσιάρη, Founder Mindspace & Thinkbiz. Ακόμη, θα ενημερωθούν για τον τρόπο συμμετοχής στο διαγωνισμό Chivas Venture ώστε να διεκδικήσουν μέρος της παγκόσμιας χρηματοδότησης $1 εκατ. για την επιχείρησή τους, υποβάλλοντας την αίτησή τους έως τις 31 Οκτωβρίου.

Το Chivas Venture, θέλοντας να ενισχύσει το οικοσύστημα κοινωνικής επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα, διοργανώνει mentoring workshops στην Αθήνα, παρουσιάζοντας θέματα που αφορούν στην κοινωνική επιχειρηματικότητα και την εφαρμογή της στην Ελλάδα, με κορυφαίους ομιλητές αλλά και να ενισχύσει την προσπάθεια εκείνων όσοι ενδιαφέρονται να υποβάλουν συμμετοχή στο φετινό διαγωνισμό, παρέχοντάς τους συμβουλευτική για τη συμμετοχή τους.

Η συμμετοχή στο workshop δηλώνεται μέσω του Facebook event στη σελίδα του Chivas Venture Greece.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τους όρους του διαγωνισμού Chivas Venture και να υποβάλουν συμμετοχή στην επίσημη ιστοσελίδα Chivas Venture, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2018. Για απορίες που αφορούν τη διαδικασία υποβολής αίτησης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τη σελίδα στο Facebook και να υποβάλουν τις ερωτήσεις τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr