NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Επιχειρηματικός Επιταχυντής Innovathens - Creative Industries Vol. 3 στις 18 Οκτωβρίου

Επιχειρηματικός Επιταχυντής Innovathens - Creative Industries Vol. 3 στις 18 Οκτωβρίου
11_10_2018 | 11:25 11_10_2018 | 11:43
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τον επόμενο μήνα ξεκινά ο επιχειρηματικός επιταχυντής του INNOVATHENS powered by Samsung, αφιερωμένος στις δημιουργικές και πολιτιστικές Βιομηχανίες.

Creative Industries Vol. 3 προ των πυλών, με τον 7ο κύκλο να παρουσιάζεται την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου στις 18.30, μαζί με την εκδήλωση Be innovative, be creative Vol. 3.

Ο Γιάννης Σκαλτσάς, επίκουρος καθηγητής και ακαδημαϊκός υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, θα μιλήσει με βάση την εμπειρία του για τη σχέση της δημιουργικότητας των τεχνών και της επιχειρηματικότητας.

Στη συνέχεια, ο δημιουργικός επιχειρηματίας Μανώλης Αγγελάκης, γνωστός και ως tind, θα αφηγηθεί την ιστορία της μεταξοτυπίας, της αρχαιότερης εκτυπωτικής μεθόδου. Το Be innovative, be creative Vol. 3 θα ανοίξει ο Αντώνης Οικονόμου, διευθυντής του INNOVATHENS powered by Samsung, ο οποίος θα αναφερθεί στην πορεία του Επιχειρηματικού Επιταχυντή μέχρι σήμερα αλλά και στους λόγους για τους οποίους το πρόγραμμα επικεντρώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον τομέα των Creative and Cultural Industries (CCIs).

Μάθε περισσότερα για τον 7ο κύκλο του Επιχειρηματικού Επιταχυντή “CreativeIndustriesVol. 3” εδώ.

**Δήλωσε συμμετοχή μέχρι και την Κυριακή 21 Οκτωβρίου εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr