NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ημερίδα για την εξοικονόμηση ενέργειας και βιοενέργειας

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: Ημερίδα για την εξοικονόμηση ενέργειας και βιοενέργειας
12_10_2018 | 10:22 12_10_2018 | 10:23
epixeiro icon Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια

Στελέχη Γερμανικών εταιριών και καταξιωμένοι ειδικοί συναντούν Έλληνες εκπροσώπους της οικονομίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των επιστήμων.

Το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, βλέποντας τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στον κλάδο της Εξοικονόμησης Ενέργειας και Βιοενέργειας στην βιομηχανία τροφίμων και ποτών, έχει αναπτύξει σειρά δράσεων, στις οποίες περιλαμβάνεται και μια πολυήμερη (15 – 18 Οκτωβρίου) επιχειρηματική αποστολή γερμανικών επιχειρήσεων του κλάδου στη Θεσσαλονίκη.

Η επιχειρηματική αποστολή, η οποία διοργανώνεται στα πλαίσια μιας πρωτοβουλίας του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Οικονομίας και Ενέργειας της Γερμανίας, περιλαμβάνει μια ημερίδα στις 16 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο The Met καθώς και ατομικές συναντήσεις Β2Β με ελληνικές επιχειρήσεις κατά την διάρκεια του ταξιδιού.

Στα πλαίσια της ημερίδας θα παρουσιάσουν γερμανικές εταιρίες τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους. Εξειδικευμένοι Έλληνες και Γερμανοί εισηγητές θα παρουσιάσουν επιπλέον το θεσμικό πλαίσιο, τις δυνατότητες εφαρμογής και τις προοπτικές χρήσης νέων τεχνολογιών στην Ελλάδα. Στην εκδήλωση θα προσκληθούν εκπρόσωποι του ενεργειακού τομέα, της οικονομίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και της πολιτικής.

Το πρόγραμμα της ημερίδας θα ανακοινωθεί στη σελίδα griechenland.ahk.de.

Πρόγραμμα / Δήλωση συμμετοχής

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το: Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βούλγαρη 50, GR-54248 Θεσσαλονίκη. Τηλ: 231 0327733, Φαξ: 231 0327737    E-Mail: ahkthess(at)ahk.com.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr