NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

The Meet Market: Μία γιορτή για την ελληνική επιχειρηματικότητα στην Τεχνόπολη

The Meet Market: Μία γιορτή για την ελληνική επιχειρηματικότητα στην Τεχνόπολη
15_10_2018 | 11:00 15_10_2018 | 11:09
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Σιγά σιγά οι μέρες γίνονται πιο μικρές, τα δέντρα αλλάζουν χρώμα, τα μποτάκια αντικαθιστούν τα σανδάλια και η πόλη ετοιμάζεται να υποδεχτεί το Meet Market στις 20 & 21 Οκτωβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. 

Το "The Meet Market" είναι μία διήμερη γιορτή καινοτομίας και πρωτοπορίας. Μία νομαδική αγορά από τοπικά προϊόντα, φρέσκιες ιδέες, φιλικό κοινό και συμμετέχοντες. Ένα οπτικο-ακουστικό παζλ από χειροποίητα ρούχα ανεξάρτητων σχεδιαστών, αξεσουάρ, αντικείμενα τέχνης, βιολογικά προϊόντα, είδη σπιτιού, νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage & retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια!

Έχει φτάσει λοιπόν πάλι η στιγμή για τη γιορτή της ελληνικής επιχειρηματικότητας η οποία θα συμπληρωθεί, όπως κάθε φορά, με dj sets, διαδραστικά παιχνίδια για παιδιά, δώρα για όλους στο info point του Meet Market  και φυσικά 100+ περίπτερα από τοπικά brands για να ενδώσετε σε αγορές, εκ των οποίων 20 νέοι εκθέτες θα συμμετέχουν για πρώτη φορά! 

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα, στο Facebook Page: The Meet Market, στο Facebook Event και στο Instagram:@themeetmarket_athens.

#themeetmarket #keepitlocal #keepitGreek

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr