NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Lagarde και στελέχη εταιρειών ακυρώνουν την παρουσία τους στο FII

Lagarde και στελέχη εταιρειών ακυρώνουν την παρουσία τους στο FII
Φωτογραφία: World Economic Forum
17_10_2018 | 11:38 22_10_2018 | 20:23
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Εκπρόσωπος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου γνωστοποίησε πως η διευθύντρια του ΔΝΤ, Christine Lagarde, δεν θα παραστεί στο συνέδριο Future Investment Initiative (FII) στο Ριάντ, με την επίσκεψη της να «αναβάλλεται».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη προσθέτει ένα ακόμη όνομα που ακυρώνει την παρουσία του στο συγκεκριμένο event, μετά την εξαφάνιση και φημολογούμενη δολοφονία του Σαουδάραβα δημοσιογράφου Jamal Khashoggi, αρθρογράφου της Washington Post. Ο Khashoggi εθεάθη για τελευταία φορά να εισέρχεται στο προξενείο της χώρας του στην Κωνσταντινούπολη και έκτοτε αγνοείται.

Νωρίτερα, και άλλα πρόσωπα είχαν ανακοινώσει πως δεν θα παραστούν στην εκδήλωση. Μεταξύ αυτών, η Diane Greene της Google, ο John Flint της HSBC, ο John Flint της Credit Suisse, ο Jamie Dimon της JPMorgan, ο Larry Fink της BlackRock, ο Bill Ford της Ford και ο Dara Khosrowshahi της Uber.

Παράλληλα, ο Richard Branson ανακοίνωσε πως «παγώνει» τις διαπραγματεύσεις με την κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας για επενδύσεις στις Virgin Galactic και Virgin Orbit, αλλά και δύο τουριστικά projects που ήταν υπό σχεδιασμό

Με πληροφορίες από BBC, Independent

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr