NEWSFLASH...

Top 15

3

Food for Thought

Γιατί ο Zuckerberg δεν ήθελε να ψήνει μπιφτέκια; - Το «συζητάμε» με τον Richard Branson

Έχει ενδιαφέρον το πόσα σταυροδρόμια και διαφορετικές επιλογές μπορεί να βρεθούν μπροστά σου, οδηγώντας σε αποφάσεις που θα διαφοροποιήσουν, σε τεράστιο βαθμό, το μέλλον σου. Να, ο Zuckerberg, για παράδειγμα, θα μπορούσε σήμερα να επιβλέπει το ψήσιμο του αγαπημένου σου μπιφτεκιού.

4

Food for Thought

14 Φεβρουαρίου: Τα έξοδα των ερωτευμένων, η επιχειρηματικότητα και η... Λέσβος

​​Σήμερα, αν είσαι γυναίκα θέλεις σοκολατάκια, αν είσαι άνδρας θέλεις σεξ και θα ξοδέψεις γύρω στα 78 ευρώ. Γιατί; Αν οι καρδούλες δεν σου είπαν κάτι ακόμα, είναι 14 Φεβρουαρίου, Η «Ημέρα των Ερωτευμένων», του Αγίου Βαλεντίνου που λένε.

7

Επιχειρήσεις & Know-how

5 marketing tips για μικρά ξενοδοχεία και εστιατόρια

​Συχνά αναρωτιόμαστε πώς το ανταγωνιστικό ξενοδοχείο ή εστιατόριο έχει περισσότερες κρατήσεις, όταν την ίδια στιγμή αποδεδειγμένα υστερεί, συγκριτικά με μας, σε θέματα ποιότητας ή value for money. Η απάντηση δύναται να είναι πολύ απλή. Στο σημερινό έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπου ο ανταγωνιστής είναι ένα μόλις κλικ μακριά ή ένα στενό πιο κάτω, δεν αρκεί να είσαι καλός, αλλά πρέπει να είσαι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ.

8

Επιχειρήσεις & Know-how

Projects που θα πάρουν χρόνο; - 8 tips επιβίωσης για μακροπρόθεσμης διάρκειας έργα!

Κάθε μεγάλο project που χρειάζεται μεγάλη διάρκεια για να «εξελιχθεί» και να παρουσιαστεί απαιτεί προσεκτικό προσχεδιασμό και οργάνωση στη λεπτομέρεια κάθε φάσης του, από τη στιγμή που βρίσκεται στο χαρτί μέχρι την φάση της εκτέλεσης.

10

Startup

PlantBox: Το πρώτο πλήρως τυποποιημένο και συσκευασμένο δέντρο ελιάς! [Συνέντευξη]

Ο Βασίλης Τσιπάς, ιδρυτής και CEO της PlantBox, μιλάει στο epixeiro.gr για το προϊόν της εταιρείας του, ένα δέντρο ελιάς που φτάνει σε μήκος τα 17 εκατοστά και που έχει ήδη φτάσει σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο.

11

Ηγεσία & Management

Google Project Aristotle: Αυτοί είναι οι 5 παράγοντες για μια αποτελεσματική ομάδα

Πριν από μερικά χρόνια, η Google ξεκίνησε μια πρωτοβουλία για να βρει ποια είναι τα χαρακτηριστικά της «απόλυτης ομάδας». Το όνομα που έδωσε στη συγκεκριμένη εργασία ήταν Project Aristotle. Όπως άλλωστε έλεγε ο Αριστοτέλης «το όλον είναι μεγαλύτερο από το άθροισμα των μερών του».

12

Food for Thought

QR codes: Τι είναι αυτό στην κάρτα μου και γιατί δεν με νοιάζει - και μάλλον ούτε και σένα

Πάνω στην επαγγελματική μου κάρτα υπάρχει ένα QR code. Ξέρεις, εκείνα τα περίεργα τετραγωνάκια που αν τα σκανάρεις με την κάμερα του κινητού μεταδίδουν μια πληροφορία, συνήθως σε κατευθύνουν σε κάποια ιστοσελίδα. Πριν από μερικές ημέρες συνειδητοποίησα πως δεν έχω ιδέα που οδηγεί.

13

Καινοτομία & Τεχνολογία

Ο Bill Gates έκανε 15 τεχνολογικές προβλέψεις το 1999 - και έπεσε μέσα

Προφανώς ο Bill Gates δεν είναι κανένας προφήτης. O Bill Gates ήταν, είναι και θα είναι ένας άνθρωπος που επηρέασε την πορεία της τεχνολογίας. Και από τη θέση αυτή μπόρεσε να προβλέψει, το 1999, διάφορες καινοτομίες που χρησιμοποιούμε και απολαμβάνουμε σήμερα.

14

Digital Marketing

Τα κορυφαία Digital Trends για το 2019!

​Στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τοπίο του digital marketing, η άμεση προσαρμογή στις τρέχουσες τάσεις είναι αναγκαία, διαφορετικά υπάρχει κίνδυνος να μας ξεφύγει ο ανταγωνισμός.

15

Καινοτομία & Τεχνολογία

Εberus: 3D διαδραστικές παρουσιάσεις προϊόντων από μια ελληνική startup! [Συνέντευξη]

Ο Γιώργος Καζάκος, CEO της Εberus, μιλάει στο epixeiro.gr για το πως το λογισμικό που αναπτύσσει η συγκεκριμένη startup δημιουργεί ψηφιακές διαδραστικές παρουσιάσεις προϊόντων, 3D μοντέλα με τα οποία ο χρήστης μπορεί να αλληλεπιδράσει ψηφιακά.

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr