NEWSFLASH...

Top 15

2

Εκ του Ασφαλούς

Έρχεται η Πανευρωπαϊκή Σύνταξη: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε

Αν πριν 10 χρόνια διαβάζαμε ότι, εκτός από την σύνταξη που μας δίνει το κράτος, θα μπορούσαμε να βγάλουμε και σύνταξη Πανευρωπαϊκή, θα μας φαίνονταν σαν ψέμα και θα πηγαίναμε στην επόμενη σελίδα της εφημερίδας ή θα αλλάζαμε κανάλι. Σήμερα είναι αλήθεια και είναι θέμα χρόνου να εφαρμοστεί στην Ελλάδα.

4

Επιχειρήσεις & Know-how

Η Chic Greek Gifts δημιουργεί τα πολιτιστικά δώρα που επιλέγουν οι διάσημοι

Η Εβελίνα Μπάκιντα, founder της κρητικής Chic Greek Gifts, μιλάει σήμερα στο epixeiro.gr για τα δώρα με άρωμα Ελλάδας που φτιάχνει η συγκεκριμένη εταιρεία, προτάσεις που έχουν επιλέξει γνωστές προσωπικότητες όπως ο Πρίγκηπας Κάρολος, η Μαρία Μενούνος, ακόμη και ο ποδοσφαιριστής Mesut Özil.

6

Καινοτομία & Τεχνολογία

Volograms: Ο τεχνοβλαστός του Έλληνα co-founder που καινοτομεί στα 3D ολογράμματα!

Ο Κωνσταντίνος Αμπλιανίτης, co-founder & chief scientist της Volograms, ενός τεχνοβλαστού του Trinity College στο Δουβλίνο, μιλάει σήμερα στο epixeiro.gr για τα τρισδιάστατα ολογράμματα, για το πώς αυτά θα επηρεάσουν την αγορά αλλά και για τις ευκαιρίες που προσφέρει η ιρλανδική startup σκηνή.

7

Success stories

Επιχειρηματικότητα από μεγάλα «παιδιά» για μικρά παιδιά

Νεανική και νέα επιχειρηματικότητα από νυν και πρώην αθλητές που με γνώμονα την εμπειρία τους στα γήπεδα και τις πισίνες, καθώς και την αγάπη τους για τα παιδιά, αποφάσισαν να μετουσιώσουν το πάθος για το άθλημα τους σε επιχείρηση.

9

Franchise

Όταν η φυσαρμόνικα του Bruce Willis και η Goody's έφεραν το Χόλιγουντ στην Αθήνα

Στην αυγή του 21ου αιώνα ανοίγει ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα σε ολόκληρη την Αττική. Σε μια έκταση 50 στρεμμάτων, το Village Entertainment Park δεν θα φέρει στην χώρα μας μόνο μια ιδιαίτερη κινηματογραφική εμπειρία αλλά και τους ίδιους τους σταρς. Για την ακρίβεια, την αλυσίδα εστιατορίων Planet Hollywood και τα burger της.

11

Personal Coaching

Μάθε πώς να αφήνεις τα προβλήματα της δουλειάς στο... γραφείο

Έρχεται η στιγμή να σχολάσεις και να γυρίσεις στο σπίτι σου. Τι κάνεις; Σταματάς να ασχολείσαι με την επαγγελματική σου ζωή για να εστιάσεις στην προσωπική ή μήπως συνεχίζεις να δουλεύεις από το σπίτι; Απαντάς στο επείγον επαγγελματικό email που χτυπάει στο κινητό σου; Συνεχίζεις ένα project που έχεις αναλάβει ή κάνεις διάλειμμα από τη δουλειά; Προσπαθείς μάταια να βρεις την ισορροπία ανάμεσα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή και μάντεψε, δεν τα καταφέρνεις!

12

Success stories

Wang Wei: Ο Κινέζος δισεκατομμυριούχος κούριερ που ξεκίνησε στην παρανομία

Όταν ο Κινέζος Wang Wei και μερικοί φίλοι του ξεκινούσαν να προσφέρουν υπηρεσίες κούριερ, καλύπτοντας ένα κενό στην αγορά αλλά παρέχοντας μια υπηρεσία που η κινεζική νομοθεσία δεν επέτρεπε, μάλλον δεν περίμεναν πως κάποια χρόνια αργότερα θα έμπαιναν στο χρηματιστήριο και πως ο Wang θα γινόταν ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο.

13

Επιχειρήσεις & Know-how

Η ανάλυση SWOT και η συμβολή της στην ανάπτυξη της επιχείρησης

​Η ανάλυση SWOT είναι ένα ακρωνύμιο για τα Πλεονεκτήματα, τις Αδυναμίες, τις Ευκαιρίες και τις Απειλές που σχετίζονται με μια επιχείρηση. Αυτή η ανάλυση χρησιμοποιείται για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν δυνατότητες που μπορεί να αξιοποιήσει μια επιχείρηση για να βελτιώσει την ανταγωνιστική της θέση, να ελαχιστοποιήσει τις αδυναμίες, να διεκδικήσει ευκαιρίες και να αντιμετωπίσει απειλές.

14

Επιχειρήσεις & Know-how

7 πιο συνηθισμένα λάθη στη διαχείριση διαδικτυακής φήμης

​Τα τελευταία χρόνια αρκετά εστιατόρια και ξενοδοχεία ανακαλύπτουν τα μυστικά στη διαχείριση διαδικτυακής φήμης. Πολλά από αυτά, όμως, υποπίπτουν σε μια σειρά από ατοπήματα, με αποτέλεσμα η φήμη τους να πλήττεται ανεπανόρθωτα.

15

Πωλήσεις

«Mind Games» στις τιμές: Ποια είναι τα ψυχολογικά τρικ που αυξάνουν τις πωλήσεις;

​Όπως η ψυχολογία παίζει σημαντικό ρόλο στις διάφορες αποφάσεις που θα κληθεί κάποιος να πάρει στην ζωή του, παρόμοιος είναι ο «αντίκτυπος» της και στο αν αυτός θα αγοράσει - ή, από την άλλη πλευρά, αν θα πουλήσει - ένα προϊόν. Με άλλα λόγια, σήμερα ρίχνουμε μια ματιά στην ψυχολογική τιμολόγηση.

Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr