NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Εκδήλωση του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης: ”Responsible Business in Europe - maximizing the impact of your strategy”

Εκδήλωση του Ινστιτούτου Εταιρικής Ευθύνης: ”Responsible Business in Europe - maximizing the impact of your strategy”
24_10_2018 | 12:30 24_10_2018 | 12:32
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Την εκδήλωση Responsible Business in Europemaximizing the impact of your strategyπου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο NJV Athens Plaza διοργανώνει το Ινστιτούτο Εταιρικής Ευθύνης (CRI) με αφορμή τον 11ο χρόνο παρουσίας του στην Ελλάδα ως αποκλειστικός εκπρόσωπος του Εθνικού Δείκτη Εταιρικής Ευθύνης CR Index και CRI Pass.

Κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης θα είναι η Πρέσβειρα του Ηνωμένου Βασιλείου Kate Smith, ενώ ειδικό χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γενικός Γραμματέας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Δημήτρης Αυλωνίτης. Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν επίσης ως διακεκριμένοι ομιλητές ανώτατα στελέχη Εταιρικής Υπευθυνότητας από επιχειρήσεις που συμμετέχουν επί σειρά ετών στο Δείκτη CR Index κι έχουν κατακτήσει την ύψιστη διάκριση DIAMOND όπως η Εθνική Τράπεζα, η Τράπεζα Πειραιώς και ο Όμιλος ΟΤΕ. 

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τα επιχειρηματικά και στρατηγικά οφέλη που προκύπτουν για τις επιχειρήσεις που θέλουν να επενδύσουν ουσιαστικά στην Εταιρική Υπευθυνότητα μέσα από ένα διεθνές πρότυπο και να διασφαλίσουν την ανάπτυξη και βιωσιμότητά τους εντός και εκτός ελληνικών συνόρων. Στα πλαίσια αυτά, θα παρουσιαστεί η άμεση συσχέτιση του Δείκτη CR Index και CRI Pass με τη νέα Ελληνική Νομοθεσία για τη δημοσιοποίηση μη χρηματοοικονομικών στοιχείων και η εναρμόνισή του με τα διεθνή GRI Standards για έκδοση Εκθέσεων Εταιρικής Υπευθυνότητας, ενώ παράλληλα θα σχολιαστούν τα κύρια ευρήματα της νέας Έρευνας του Κέντρου Αειφορίας (CSE) στην Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένων των νέων τάσεων και πρακτικών, παραδειγμάτων και  case studies.

Στην εκδήλωση, η οποία τελεί υπό την Υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, θα παραστούν στελέχη επιχειρήσεων, μέλη του ακαδημαϊκού χώρου και εκπρόσωποι Τύπου.

Ο Δείκτης CR Index πραγματοποιείται φέτος για 11η συνεχή χρονιά από το Ινστιτούτο, με σκοπό να συνεχίσει να στηρίζει και να επιβραβεύει την Εταιρική Υπευθυνότητα. Περισσότερες από 50 ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες έχουν συμμετάσχει ως σήμερα από 12 διαφορετικούς κλάδους.  Για 4η χρονιά πραγματοποιείται και το CRI Pass, το πρώτο εργαλείο που «εισάγει» κυρίως τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις στον τομέα της Εταιρικής Ευθύνης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το CR Index 2018-2019 θα ολοκληρωθούν στις 31 Νοεμβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές: Τηλ. 211 18 23 905, Email info@cri.org.gr

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr