NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Ακαδημία Επιχειρηματικότητας: Δωρεάν ευρωπαϊκό σεμινάριο στην πράσινη επιχειρηματικότητα

Ακαδημία Επιχειρηματικότητας: Δωρεάν ευρωπαϊκό σεμινάριο στην πράσινη επιχειρηματικότητα

Η Ακαδημία Επιχειρηματικότητας ανακοίνωσε πως αναζητά οκτώ νέους έως 30 ετών που να ενδιαφέρονται για την πράσινη επιχειρηματικότητα και θα ήθελαν να λάβουν μέρος σε ένα δωρεάν εκπαιδευτικό σεμινάριο του Ευρωπαϊκού Έργου International Green Entrepreneurship & Innovative Employment Center.

Το σεμινάριο θα λάβει μέρος στην Ακαδημία Επιχειρηματικότητας, στη διεύθυνση Τσίλλερ 61, κοντά στο σταθμό του μετρό Άγιος Ελευθέριος. Περισσότερες πληροφορίες για το έργο είναι εδώ. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και οι διοργανωτές καλύπτουν το μεσημεριανό γεύμα.

Όπως αναφέρεται, «θα έχετε την ευκαιρία να δουλέψετε σε ένα διεθνές περιβάλλον, να γνωρίσετε νέους από τη Λιθουανία, την Ουγγαρία και την Τουρκία και να εξελίξετε τις επιχειρηματικές δεξιότητές σας. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στα Αγγλικά και δεν θα υπάρχει δυνατότητα διερμηνείας».

Η προθεσμία για τις αιτήσεις είναι μέχρι και την 5η Νοεμβρίου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν e-mail με το όνομά, το τηλέφωνο σας και τους λόγους που επιθυμούν να λάβουν μέρος. Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής secretariat@akep.eu και στο 2103313690.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr