NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Καινοτομία & έρευνα
ανάγνωση

Μynous.online: Καινοτόμες ιδέες προς υλοποίηση αναζητούν διαχειριστές

Μynous.online: Καινοτόμες ιδέες προς υλοποίηση αναζητούν διαχειριστές
25_10_2018 | 12:35 25_10_2018 | 12:36
epixeiro icon Ειδήσεις | Καινοτομία & έρευνα

Στο νεοσύστατο portal mynous.online, μία ομάδα μηχανικών στα πλαίσια προσωπικής εμπειρικής εργασίας με βασικό θέμα τον Ανθρώπινο Νου, εξήγαγε ένα σύνολο από καινοτόμες ιδέες βελτίωσης της καθημερινότητας και διατίθενται ελεύθερα για αξιοποίηση και προβληματισμό προς κάθε ενδιαφερόμενο.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, στην ενότητα D+ της ιστοσελίδας, υπάρχουν 80 καταγεγραμμένες ιδέες και ο αριθμός τους συνεχώς επεκτείνεται. Πρόκειται για εξαγωγές συμπερασμάτων, αποτέλεσμα της κατανόησης και αποτύπωσης των μηχανισμών του νου και μίας πορείας γεωμέτρησης κάθε ανθρώπου με τον εαυτό του. Τη διαδρομή αυτή μπορεί να την ακολουθήσει ο καθένας και η πλήρης περιγραφή της υπάρχει στις πρώτες δύο ενότητες του portal με τίτλο “Νους” και “Εγώ-Γέω”.

Οι ιδέες διατίθενται ελεύθερα για αξιοποίηση και προβληματισμό και καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών. Η καθεμία είναι ικανή να αποτελέσει και ένα διαφορετικό επιχειρηματικό σχέδιο, είτε ανεξάρτητου είτε προσαρμοσμένο στη λειτουργία και τα πλάνα υφιστάμενων επιχειρήσεων. Επιπρόσθετα, το γεγονός ότι αποτελούν περιληπτικές περιγραφές σκέψεων, τις καθιστά ευέλικτες σε προσαρμογές και βελτιώσεις, αλλά και ως αφορμή διέγερσης για εξαγωγή νέων ιδεών. Ο δε λόγος της δωρεάν διάθεσής τους είναι απλός. Είναι αδύνατο κανείς να μπορέσει να υλοποιήσει ένα τόσο μεγάλο πλήθος διαφορετικών πλάνων και ως εκ τούτου, είναι αμοιβαία επωφελής η κοινοποίηση και η διάθεσή τους στο ευρύ κοινό. Ταυτόχρονα η αίσθηση της προσφοράς ως ανταμοιβή, είναι πολλαπλάσια της οικονομικής.

Σημαντικό στοιχείο επίσης της κοινοποίησης τους, αποτελεί το γεγονός ότι όλες οι σκέψεις ακολουθούν το απλό μοτίβο της παρατήρησης μίας χρήσης ή διαδικασίας, της εξαγωγής συμπερασμάτων εξέλιξης ή βελτιστοποίησης και τέλος της καταγραφής των αποτελεσμάτων εφαρμογής. Με τον τρόπο αυτό, ακόμη και για τους αναγνώστες όπου καμία ιδέα στο mynous.online δεν τους εκφράζει, η εκγύμναση της σκέψης πάνω στο συγκεκριμένο μοτίβο από μόνη της, είναι ικανή να γεννήσει ένα πολλαπλάσιο αριθμών καινοτόμων εφαρμογών προς κάθε κατεύθυνση, με πολλαπλά οφέλη για την κοινωνία.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr