NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Soft Skills Academy 2018: Mία τετραήμερη βιωματική εκπαίδευση πάνω στις προσωπικές δεξιότητες

Soft Skills Academy 2018: Mία τετραήμερη βιωματική εκπαίδευση πάνω στις προσωπικές δεξιότητες
25_10_2018 | 14:30 05_11_2018 | 10:38
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Το Soft Skills Academy αποτελεί ένα τετραήμερο σεμινάριο ανάπτυξης προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων (soft skills), το οποίο διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από τον πανευρωπαϊκό, φοιτητικό οργανισμό EESTEC και απευθύνεται σε φοιτητές και νέους αποφοίτους που προέρχονται από όλες τις σχολές Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από την Πέμπτη 06 Δεκεμβρίου μέχρι την Κυριακή 09 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου New York College (NYC) στην Αθήνα με ώρες διεξαγωγής από τις 10:00πμ έως τις 19:00 και θα περιλαμβάνει 2 βιωματικές εκπαιδεύσεις (training sessions) κάθε μέρα.

Στόχος αυτής της δράσης είναι να προσφέρει σε φιλόδοξους φοιτητές μια μοναδική ευκαιρία να αναπτύξουν ικανότητες που δεν συμπεριλαμβάνονται στην τυπική εκπαίδευση, καθώς όλο και περισσότερο αυτά απαιτούνται από την αγορά εργασίας, ενώ ταυτόχρονα διαδραματίζουν σπουδαίο ρόλο και στην προσωπική εξέλιξη του κάθε ανθρώπου.

Τα soft skills σχετίζονται με την προσωπικότητα και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ατόμου που του επιτρέπουν να προσαρμόζεται και να συνεργάζεται αρμονικά και αποτελεσματικά με τον κοινωνικό του περίγυρο. Τα σεμινάρια θα είναι οκτώ (8) στο σύνολο και θα διεξαχθούν από ειδικά καταρτισμένους trainers με μεγάλη εμπειρία στην εκμάθηση των soft skills.

Κατά τη διάρκεια των εκπαιδεύσεων, οι συμμετέχοντες θα έχουν την δυνατότητα μέσα από βιωματικές μεθόδους να κατανοήσουν και να εξασκηθούν πάνω σε θεματικές όπως: time & crisis management, creativity & learning habits, public speaking & negotiation κ.ά.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούνται οι υποψήφιοι να συμπληρώσουν την αίτηση τους μέχρι το Σάββατο 10/11 και ώρα 23:59. Δεκτά θα γίνουν μόνο πενήντα (50) άτομα (που θα χωριστούν σε δύο ομάδες) των οποίων η επιλογή θα γίνει βάσει των αιτήσεων τους, χωρίς κάποιο κόστος συμμετοχής. Συνεπώς, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να αφιερώσουν τον απαιτούμενο χρόνο, προκειμένου η αίτηση να αντανακλά το έμπρακτο ενδιαφέρον τους. Η παρουσία των συμμετεχόντων είναι υποχρεωτική και τις τέσσερις (4) ημέρες, ενώ θα δοθεί πιστοποιητικό παρακολούθησης μετά το πέρας του τετραημέρου. Περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο, καθώς και την φόρμα συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα, αλλά και στα ακόλουθα κοινωνικά δίκτυα.

Facebook | Instagram | Twitter | LinkedIn | Youtube

E-mail επικοινωνίας: softskillsac@gmail.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr