NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Συνεργασία Transoft Solutions και Plexscape για τον 3D σχεδιασμό συγκοινωνιακών έργων

Συνεργασία Transoft Solutions και Plexscape για τον 3D σχεδιασμό συγκοινωνιακών έργων
06_11_2018 | 14:50 06_11_2018 | 14:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

H Transoft Solutions Inc., παγκόσμιος ηγέτης στην ανάπτυξη λογισμικού για τον σχεδιασμό έργων οδοποιίας και μεταφορών, και η Plexscape, η ελληνική εταιρεία που έχει κατακτήσει τις διεθνείς αγορές με το καινοτόμο λογισμικό της για το σχεδιασμό κατασκευαστικών έργων υποδομής, ανακοίνωσαν τη συνεργασία τους, παρουσιάζοντας το «πάντρεμα» του δύο κύριων λογισμικών που έχουν αναπτύξει, AutoTURN® και Plex.Earth® αντίστοιχα.

Μέσω της καινοτόμου τεχνολογίας του Plex.Earth, οι μηχανικοί και σχεδιαστές είναι σε θέση να αποκτήσουν μέσα σε λίγα λεπτά την πλήρη εικόνα της περιοχής των έργων τους, οπουδήποτε στον κόσμο, συνδέοντας το AutoCAD με το Google Earth και άλλους παρόχους δορυφορικών εικόνων και γεωγραφικών δεδομένων. Ένα από τα βασικά πλεονεκτήματα του Plex.Earth είναι πως, σε αντίθεση με τις «παραδοσιακές» λύσεις οι οποίες απαιτούν ημέρες προετοιμασίας και σημαντικό κόστος, οι μηχανικοί έχουν πλέον τη δυνατότητα να επιταχύνουν σημαντικά τις διαδικασίες σχεδιασμού, καθώς μπορούν να προσαρμόζουν με ακρίβεια τα έργα τους στον πραγματικό κόσμο και να εξετάζουν με ευκολία όλες τις εναλλακτικές λύσεις επιτυγχάνοντας έτσι τον βέλτιστο οικονομοτεχνικά σχεδιασμό.

Οι χιλιάδες μηχανικοί χρήστες του AutoTURN που σχεδιάζουv απαιτητικά έργα μεταφορών και οδοποιίας στον κόσμο, θα είναι σε θέση πλέον να αποκομίσουν άμεσα τα σημαντικά οφέλη του Plex.Earth στον ακριβή υπολογισμό και σχεδιασμό της διαδρομής των οχημάτων.

Ο κ. Λάμπρος Καλιακάτσος, ιδρυτής της Plexscape σημείωσε για τη συνεργασία της εταιρίας με την Transoft Solutions «Η δουλειά του πολιτικού μηχανικού είναι να σχεδιάζει έργα που υπηρετούν το κοινό όφελος και βελτιώνουν τη ζωή όλων μας. Στόχος μας από την ίδρυση της Plexscape το 2009, είναι να αναπτύσσουμε και να εξελίσσουμε συνεχώς τα εργαλεία που χρειάζονται oι μηχανικοί για να έχουν ανά πάσα στιγμή την πιο ρεαλιστική εικόνα του έργου τους στον πραγματικό κόσμο. Με το Plex.Earth, οι υψηλής ανάλυσης δορυφορικές εικόνες και η δυνατότητα φωτορεαλιστικών απεικονίσεων μέσα στο Google Earth έγιναν άμεσα διαθέσιμα σε όλους. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η συνεργασία μας με την Transoft Solutions, μια εταιρία που έχει διαμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο σχεδιάζεται το μέλλον των συγκοινωνιακών έργων, θα επιτρέψει σε όλους τους μηχανικούς ανά τον κόσμο να βρίσκουν τις καλύτερες λύσεις και να επιταχύνουν το σχεδιασμό των έργων τους μειώνοντας σημαντικά το κόστος».

Από την πλευρά του ο κ. Alexander Brozek, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής Transoft EMEA, σημείωσε: «To Plex.Earth είναι μία τέλεια προσθήκη σε αυτό που προσφέρουμε και επιδιώκουμε με το AutoTURN Pro. Έχοντας εξασφαλίσει ότι με τη βοήθεια του Plex.Earth τα οχήματα παρουσιάζονται σωστά στο περιβάλλον του Google Earth, οι μηχανικοί μπορούν να παρουσιάσουν και να δουν τη διαδρομή των οχημάτων στον πραγματικό κόσμο. Συνεπώς μπορούν να κρίνουν το σχέδιο τους συνολικά ακόμα και στα πρώτα στάδια του έργου, αποφεύγοντας λάθη και παραλείψεις. Ήταν χαρά μας που δουλέψαμε από κοινού με την Plexscape, αναδεικνύοντας μέσα από το κοινό μας project, τις πραγματικές δυνατότητες του AutoTURN Pro» 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr