NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

“Emotional Connection With Customers” workshop για Chief Executives από τον Morris Pentel

“Emotional Connection With Customers” workshop για Chief Executives από τον Morris Pentel

Ο Morris Pentel, Chairman & Founder του CXFO , προσκεκλημένος της Συμβουλευτικής εταιρίας Secret Key, θα υλοποιήσει στις 30 Νοεμβρίου ένα τετράωρο Workshop Στρατηγικής με θέμα «Emotional Connection with Customers as a Growth Strategy».

Η στρατηγική αυτή εκπαιδευτική συνάντηση τελεί υπό την αιγίδα του CEO CLUBS GREECE και θα λάβει μέρος στο Κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη (14:00- 18:00)

Ο Morris Pentel , διεθνώς αναγνωρισμένος CX Designer, είναι ηγέτης & πρωτοπόρος στη Μέτρηση των Συναισθημάτων των Πελατών. Είναι Σύμβουλος Στρατηγικής σε διεθνείς οργανισμούς & κυβερνήσεις και έχοντας εμπειρία μεγαλύτερη των 20 ετών στο CX Design έχει εξειδίκευση στις ακόλουθες περιοχές : Customer Value, Measuring Customer Emotion, Applied Technology, Contact Strategy, CRM, Customer Service, Social Media, Voice of the Customer, Graphical Contact Routing 

Στο Strategy Workshop που θα διεξάγει στις 30 Νοεμβρίου στην Αθήνα ο Morris Pentel θα καταδείξει με ποιο τρόπο τα συναισθήματα αλλάζουν τα δεδομένα του ανταγωνισμού και πως αυτά επηρεάζουν τη στρατηγική ατζέντα για το 2019.

emotion-e-score.png?mtime=20181116135228#asset:104550

Θα δώσει γνώση και δομή στη σκέψη των Chief Executives προκειμένου να καταφέρουν επιτυχώς να προσαρμόσουν το περιβάλλον τους σε αυτές τις προκλήσεις.

Ο Morris Pentel θα αναδείξει το όφελος και τον τρόπο παρακολούθησης των emotional analytics (e-score) στις εταιρίες, τον αντίκτυπο που έχει  η υιοθέτηση & η παρακολούθηση  των εφάμιλλων δεικτών (π.χ. ECS / Emotional Connectivity Score) και θα συζητήσει τις συνδέσεις που έχει αυτή η στρατηγική προσέγγιση σε ένα ευρύ φάσμα  λειτουργιών , τμημάτων & πόρων του οργανισμού. Το φάσμα αυτό περιλαμβάνει τους ανθρώπους, την τεχνολογία, την οικονομική διαχείριση, την εκπαίδευση, τις διαδικασίες , την τεχνολογία, την κουλτούρα ..

Ο Morris Pentel θα εξηγήσει στους Chief Executives  με ποιο τρόπο μπορούν να αξιοποιήσουν τη δύναμη του συναισθήματος  για να ξεκινήσουν μια ουσιαστική μεταμόρφωση εσωτερικά (emotionally engineered business transformation), η οποία θα έχει ισχυρά αποτελέσματα και βάσεις αφού το 90% των αποφάσεων είτε από μέρους των πελατών αλλά και των συνεργατών λαμβάνονται βάσει των συναισθημάτων.

Το Strategy Workshop απευθύνεται σε περιορισμένο αριθμό Chief Executives (CEOs, CMOs, COOs, CFOs) και σε  ευρύτερα C-Suite επιπέδου στελέχη

Για πληροφορίες ως προς τη δυνατότητα συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στο info@secretkey.gr , στο 2106096921 και ΕΔΩ  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr