NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Η DevelopGreece στην eCommerce Expo 2018

Η DevelopGreece στην eCommerce Expo 2018
19_11_2018 | 12:03
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

H ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία DevelopGreece θα παρευρεθεί στην eCommerce Expo Greece & Southeast Europe 2018, στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2018.

H ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία DevelopGreece θα παρευρεθεί στην eCommerce Expo Greece & Southeast Europe 2018, στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2018. Με δυναμική παρουσία στην ψηφιακή επιχειρηματικότητα, η DevelopGreece πρόκειται να συνομιλήσει με επαγγελματίες του κλάδου, παραθέτοντας τις πιο σύγχρονες και τεχνολογικά προηγμένες “e-commerce” προτάσεις της.

Το e-commerce στην Ελλάδα σήμερα

Σε ανοδική τροχιά και με πλήθος υποστηρικτών, ο κλάδος του ηλεκτρονικού εμπορίου δείχνει να κατακτά ένα διαρκώς μεγαλύτερο μερίδιο της ελληνικής οικονομίας. Καθώς η εμπιστοσύνη στις ηλεκτρονικές αγορές ενισχύεται, ένα νέο, αγοραστικό καθεστώς, περισσότερο προσανατολισμένο στις online διαδικασίες, αρχίζει να εγκαθιδρύεται. Το γεγονός αυτό αποτυπώνεται και στους αριθμούς, με τον τζίρο του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα να αυξάνεται σημαντικά κάθε χρόνο!

Παρά την άνθησή του, σαφώς, το e-commerce στη χώρα μας δεν βρίσκεται ακόμη στο στάδιο εξέλιξης που σημειώνουν άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, το κλίμα αισιοδοξίας παραμένει σταθερό, καθώς ο αριθμός τόσο των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο όσο και των online καταναλωτών σταδιακά πολλαπλασιάζεται.

Η eCommerce Expo Greece & Southeast Europe 2018

Ακολουθώντας την επιτυχία της περυσινής διοργάνωσης, η eCommerce Expo Greece & Southeast Europe 2018 επιστρέφει ακόμη πιο ανανεωμένη, έτοιμη να εισχωρήσει στα άδυτα του ηλεκτρονικού εμπορίου στην Ελλάδα σήμερα! Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της νέας, ανερχόμενης αγοράς, εντοπίζει τις υφιστάμενες αδυναμίες του κλάδου, παρουσιάζοντας στους επισκέπτες της ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών e-commerce και καινοτόμων, τεχνολογικών λύσεων.

Απευθυνόμενη σε επιχειρήσεις από διάφορους οικονομικούς κλάδους, καθώς και επαγγελματίες της διαδικτυακής αγοράς, η εμπορική έκθεση eCommerce Expo εξετάζει τις διεθνείς τάσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, εστιάζοντας στην ελληνική επιχειρηματικότητα. Στη διοργάνωση, συμμετέχουν ως εκθέτες επώνυμες εταιρείες του e-commerce, καθώς και διακεκριμένοι ομιλητές από την Ελληνική και Ευρωπαϊκή Κοινότητα.

Προσφέροντας ενδιαφέρουσες προοπτικές συνεργασίας στους παρευρισκόμενους, η eCommerce Expo αποτελεί τη μοναδική διοργάνωση στην Ελλάδα όπου εξειδικευμένο κοινό από ολόκληρη τη χώρα έρχεται σε προσωπική επαφή και δικτύωση. Επιπρόσθετα, διευρύνει τους ορίζοντες της και ξεφεύγει από τα εγχώρια σύνορα, καλώντας ακροατές και εκθέτες από την ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Το γεγονός αυτό μας κάνει να μιλάμε, αναμφίβολα, για την εμπορική έκθεση της χρονιάς!

Η έκθεση eCommerce Expo πλαισιώνεται από ένα παράλληλο συνέδριο, καθώς και από άλλες περιφερικές εκδηλώσεις, ενώ λαμβάνει χώρα στην καρδιά της Αθήνας, στο Ζάππειο Μέγαρο, το Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 & την Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018.

DevelopGreece: Αξιόπιστες λύσεις στο e-commerce!

Με υψηλή κατάρτιση και πολύτιμη πείρα στην κατασκευή e-shop και στην ανάπτυξη e-commerce & mobile commerce εφαρμογών, η DevelopGreece χρησιμοποιεί τις πιο εξελιγμένες πλατφόρμες, προσφέροντας αξιόπιστες και αποδοτικές λύσεις στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Δίνοντας έμφαση στις δυνατότητες που βελτιστοποιούν την εμπειρία του χρήστη, σχεδιάζει άκρως λειτουργικά και καλαίσθητα e-shops, τα οποία απογειώνουν την αγοραστική διαδικασία.

Πέρα από τη δραστηριοποίησή της στην κατασκευή websites & e-shops, η DevelopGreece εφαρμόζει αποτελεσματικά τις γνώσεις και τις δεξιότητές της σε ένα διευρυμένο σύνολο παροχών. Ενδεικτικά, παρέχει υπηρεσίες Branding, Marketing & Δημοσίων Σχέσεων, Digital Marketing, SEO & Google AdWords. Παράλληλα, ειδικεύεται στην Ανάπτυξη Καινοτόμων Ιδεών και στη Συμβουλευτική Επενδύσεων, ως το πρώτο Δίκτυο Ανάπτυξης Επιχειρηματικών Ιδεών στην Ελλάδα.

Η DevelopGreece, στα πλαίσια της συμμετοχής της στην έκθεση eCommerce Expo Greece & Southeast Europe 2018, επιχειρεί να προσθέσει το δικό της λιθαράκι στην επίτευξη του στόχου της διοργάνωσης - με άλλα λόγια, στην περαιτέρω ανάπτυξη του e-commerce στην ελληνική αγορά. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο, καλείται να δώσει εύστοχες απαντήσεις σε όσους θέτουν καίριες ερωτήσεις σχετικά με τα επιχειρηματικά αποτελέσματά τους στον digital χώρο.

Επιθυμείτε να ανακαλύψετε τα μυστικά μίας απόλυτα επιτυχημένης παρουσίας στην online αγορά; Επισκεφθείτε την eCommerce Expo 2018 και γνωρίστε από κοντά τους έμπειρους επαγγελματίες της DevelopGreece!  

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr