NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

3η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από τον ΣΕΓΕ

3η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας από τον ΣΕΓΕ
20_11_2018 | 12:50
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου μέχρι την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018 θα λάβει χώρα η 3η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στο Grand Hotel, στην Θεσσαλονίκη.

Η Εβδομάδα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας αποτελεί ένα Διεθνές Φόρουμ Επιχειρηματικότητας το  οποίο συγκεντρώνει κάθε δυο χρόνια τη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα στη Θεσσαλονίκη. Με πάνω από 400 συνέδρους από περισσότερες από 30 χώρες, η Εβδομάδα αυτή αποτελεί επίσημη οργάνωση της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας ΜΜΕ και ορόσημο στον χάρτη της πορείας της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας και της Οικονομικής Ενδυνάμωσης των Γυναικών στα Βαλκάνια και την Ευρώπη.

Η 3η Εβδομάδα Επιχειρηματικότητας στοχεύει στην ανάπτυξη ενός φόρουμ αλληλεπίδρασης μεταξύ  φορέων λήψης αποφάσεων (κυβερνήσεις, υπουργεία και κρατικές υπηρεσίες), εμπειρογνωμόνων (πανεπιστήμια, κέντρα έρευνας και ανάπτυξης, κέντρα μεταφοράς τεχνολογίας, κέντρα εκκίνησης) και  επαγγελματιών (ΜΜΕ, εκκολαπτήρια επιχειρήσεων και οργανισμούς υποστήριξης των επιχειρήσεων) από όλο τον κόσμο, προκειμένου να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις δυνατότητες προώθησης της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, σε τοπικό και διεθνές ανταγωνιστικό επίπεδο.

Το κεντρικό θέμα της φετινής διοργάνωσης θα κυμανθεί γύρω από τον ρόλο των γυναικών στην βιομηχανία της Τεχνολογίας και τις εναλλακτικές μορφές χρηματοδότησης μιας επιχείρησης.

Η καινοτόμος πτυχή της εκδήλωσης αναδεικνύεται μέσα από τη δομή της. Στο πλαίσιο του συνεδριακού προγράμματος θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις B2B, στις οποίες θα συμμετέχουν γυναίκες επιχειρηματίες από περιοχές της Ευρώπης και της Μεσογείου, όπως και εκδηλώσεις pitching, όπου οι επενδυτές θα έχουν την ευκαιρία να αλληλεπιδράσουν με νέους επιχειρηματίες.

Η 3η Εβδομάδα Επιχειρηματικότητα, στοχεύει στη δημιουργία, τη διατήρηση και τη  διαχείριση ενός παγκόσμιου δικτύου επιχειρηματιών και επενδυτών, προκειμένου να λειτουργούν και να συνεργάζονται σε διεθνές επίπεδο.

Για  περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 2310224440 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείο στο info@sege.gr.

Σύμβουλοι Διοργάνωσης : Forthright

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr