NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Δωρεάν ψηφιακό σεμινάριο και δωρεάν υποστήριξη στους επιχειρηματίες της Θεσσαλίας

Δωρεάν ψηφιακό σεμινάριο και δωρεάν υποστήριξη στους επιχειρηματίες της Θεσσαλίας

Μία μέγιστη εκδήλωση ουσίας στα Τρίκαλα, τη σύγχρονη πόλη των καινοτομιών, διοργανώνεται την ημέρα έναρξης του 8ου Μύλου των Ξωτικών στις 30 Νοεμβρίου 2018

Πρόκειται για εκδήλωση – σεμινάριο από την Google για την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των θεσσαλικών επιχειρήσεων και ειδικά όσων ασχολούνται με τον τουρισμό. Ο Δήμος Τρικκαίων και το Τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης συνδιοργανώνουν την εκδήλωση, με σκοπό την προώθηση του ψηφιακού προσανατολισμού και την ενίσχυση των ψηφιακών δεξιοτήτων των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η εκδήλωση εντάσσεται στο Σχέδιο Δράσης της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση, μέλος της οποίας είναι ο Δήμος Τρικκαίων.

Την Παρασκευή, θα ανακοινωθεί η συνεργασία της Google Hellas με την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την επέκταση της τουριστικής περιόδου.

Η εκδήλωση οργανώνεται από το Τμήμα Καινοτομίας και Βέλτιστων Πρακτικών του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης στο πλαίσιο της Εθνικής Συμμαχίας για τις Ψηφιακές Δεξιότητες και την Απασχόληση. Την Εθνική Συμμαχία συντονίζει το Υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, ενώ το Τμήμα Καινοτομίας έχει την ευθύνη του επιχειρησιακού συντονισμού της.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr