NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Samsung ζητάει δημοσίως συγνώμη από τους εργαζομένους της

Η Samsung ζητάει δημοσίως συγνώμη από τους εργαζομένους της
26_11_2018 | 16:12
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή

Η Samsung Electronics απολογήθηκε και επισήμως στους εργαζομένους της που αρρώστησαν λόγω της εργασίας τους σε κάποιο από τα εργοστάσια της, βάζοντας τέλος σε μια μακρόχρονη διαμάχη που κράτησε περισσότερο από μια δεκαετία.

Όπως μεταδίδει το κορεατικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap, ο Πρόεδρος και CEO της γνωστής κατασκευάστριας, Kim Ki-nam, «εξέφρασε βαθιά λύπη εξ ονόματος της εταιρείας στα θύματα, υποστηρίζοντας ότι η Samsung θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να συμμορφωθεί με το σχέδιο αποζημίωσης που καταρτίστηκε από την σχετική επιτροπή.

Η Samsung Electronics δεν διαχειριζόταν σε πλήρη βαθμό τους πιθανούς κινδύνους για την υγεία στις γραμμές παραγωγής chipset και οθονών. Σήμερα, θέλουμε να εκφράσουμε ειλικρινή συγνώμη στους εργαζόμενους που υπέστησαν ασθένειες καθώς και στις οικογένειές τους» υπογράμμισε ο Kim.

Η Samsung και το σχετικό γκρουπ που έχει συσταθεί (Health and Rights of People in the Semiconductor Industry - SHARPS) συμφώνησαν να αποδεχθούν οποιαδήποτε απόφαση της επιτροπής διαμεσολάβησης, χωρίς όρους. Πριν από μερικές ημέρες, ανακοινώθηκε πως η αποζημίωση θα φτάσει τα 132.000 δολάρια για κάθε ασθένεια.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr