NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Ενώσεις, Επιμελητήρια
ανάγνωση

Πλειοψήφησε ο συνδυασμός του Γιώργου Καρανίκα στις εκλογές της ΕΣΕΕ

Πλειοψήφησε ο συνδυασμός του Γιώργου Καρανίκα στις εκλογές της ΕΣΕΕ

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή των νέων οργάνων Διοίκησης της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας, της τριτοβάθμιας οργάνωσης του εμπορικού κόσμου της χώρας.

Τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, στις οποίες έλαβαν μέρος 435 εκλέκτορες από όλη την επικράτεια, επί συνόλου 473 (ποσοστό συμμετοχής 92%), ανέδειξαν πρώτο τον συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» με επικεφαλής τον Γιώργο Καρανίκα, λαμβάνοντας 258 ψήφους (ποσοστό 60% του συνόλου) και 15 έδρες στο Διοικητικό Συμβούλιο.

Ο επικεφαλής του πλειοψηφήσαντος Συνδυασμού εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του αφενός για την μαζική συμμετοχή των εμπόρων από όλη την χώρα στις εκλογές της ΕΣΕΕ και αφετέρου για το γεγονός ότι από αυτές της εκλογές βγαίνει ενισχυμένη η Συνομοσπονδία, ως κυρίαρχη οργάνωση εκπροσώπησης του εμπορικού κόσμου και της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας της χώρας.

Αύριο Τρίτη, 27 Νοεμβρίου ε.ε., ο κ. Καρανίκας, ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης του πλειοψηφήσαντος συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ», θα καλέσει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο σε σώμα, προκειμένου να εκλεγούν τα νέα μέλη του Προεδρείου της Συνομοσπονδίας. 

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr