NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

20ο Ετήσιο Capital Link Invest In Greece Forum: «H Ελλάδα μετά τα Μνημόνια»

20ο Ετήσιο Capital Link Invest In Greece Forum: «H Ελλάδα μετά τα Μνημόνια»
29_11_2018 | 09:59

Το “20ο Ετήσιο Capital Link Invest in Greece Forum” θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη τη Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου, 2018. 

Πρόκειται για ένα Διεθνές Συνέδριο για την Ελλάδα που πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και μεγάλες διεθνείς επενδυτικές τράπεζες. 

Με προϊστορία 20 ετών επιτυχημένης διοργάνωσης, το Συνέδριο παραδοσιακά προσελκύει περισσότερα από 1.000 κορυφαία στελέχη - συμμετέχουν ανώτατοι κυβερνητικοί εκπρόσωποι, επιχειρηματίες, επενδυτές και τραπεζίτες από την Ελλάδα, την Ευρώπη και την Αμερική.

Το Συνέδριο φέτος πραγματοποιείται  σε μια ιδιαίτερα σημαντική χρονική στιγμή για την Ελλάδα. Μετά από χρόνια ύφεσης και οικονομικής δυσπραγίας, η χώρα ξαναμπαίνει σιγά σιγά σε ρυθμό ανάπτυξης και το Συνέδριο αποσκοπεί να προβάλει την Ελλάδα σαν επενδυτικό και επιχειρηματικό προορισμό. Αυτό το Συνέδριο θα προσφέρει στο κοινό έναν μοναδικό συνδυασμό πληροφόρησης, marketing, και ευκαιρίες δικτύωσης. Αυτόν τον Δεκέμβρη είναι η 20η επέτειος διοργάνωσης του Συνεδρίου και αποτελεί ορόσημο στην πορεία της Capital Link. Όλα αυτά τα χρόνια η εταιρεία έχει επιδοθεί σε συστηματική προσπάθεια προβολής της Ελλάδος στο διεθνές επενδυτικό και επιχειρηματικό κοινό. Το Συνέδριο θα παρουσιάσει τις εξελίξεις και τις μεταρρυθμίσεις στην Ελληνική Οικονομία, και το Κυβερνητικό πρόγραμμα για την Οικονομία και τις Επενδύσεις. Επιπλέον, θα παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην κεφαλαιαγορά και σε συγκεκριμένους τομείς, με θέματα όπως, τα κρατικά και εταιρικά ομόλογα, η ενέργεια, η ανάπτυξη των υποδομών, η αγορά των ακινήτων, ο τουρισμός, ο τραπεζικός τομέας, η διαχείριση των μη εξυπηρετούμενων δανείων και η παγκόσμια ναυτιλία.

Η Κυβερνητική Αποστολή αποτελείται από τον κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο, Υπουργό Οικονομικών, ο οποίος θα είναι και ο Κεντρικός Ομιλητής στο γεύμα του Συνεδρίου, τον κ. Γιώργο Χουλιαράκη, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, την κα. Έλενα Κουντουρά, Υπουργό Τουρισμού, τον κ. Γιώργο Τζιάλλα, Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Υπουργείο Τουρισμού, τον κ. Γιάννη Μπράχο, Γενικό Γραμματέα Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Αναπτυξιακής Συνεργασίας, Υπουργείο Εξωτερικών & Mέλος του Δ.Σ. του Enterprise Greece, και τον κ. Γεώργιο Πιτσιλή, Διοικητή Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.

Στον κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της Mytilineos S.A., θα απονεμηθεί το “2018 Capital Link Hellenic Leadership Award”, στο τέλος των εργασιών του Συνεδρίου, κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου στο The New York Yacht Club, τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου, 2018. 

Τον κ. Μυτιληναίο θα προλογίσει ο κ. C. Dean Metropoulos, Chairman & CEO, Metropoulos & Company.

Κύριος ομιλητής του δείπνου θα είναι ο Υφυπουργός κ. Matthew Palmer, Deputy Assistant Secretary - European and Eurasian Affairs -U.S. Department of State.

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου, 2018, θα διοργανωθεί ειδική εκδήλωση με τίτλο, “Ημέρα Ελλάδος στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης” κατά τη διάρκεια της οποίας η Ελληνική  Αποστολή, θα χτυπήσει το καμπανάκι της λήξης των εργασιών της Τρίτης, 11 Δεκεμβρίου, 2018, του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης, παρουσία των εταιρειών Ελληνικών συμφερόντων που είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης και των εταιρειών που συμμετείχαν στο Συνέδριο. Η τελετή θα αναμεταδοθεί ζωντανά από όλα τα μεγάλα διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα των Ηνωμένων Πολιτειών και του εξωτερικού και αποτελεί ένα γεγονός με μέγιστη ακροαματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο.  

Ο Πρέσβης της Ελλάδος στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής κ. Χάρης Λαλάκος θα πραγματοποιήσει την εναρκτήρια ομιλία του Συνεδρίου.

Το Συνέδριο θα τιμήσουν με την παρουσία τους:

Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος κ. Αλέξης Τσίπρας (μέσω τηλεοπτικού μηνύματος).

One-On-One συναντήσεις

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Συνέδριο θα παρέχει στους ξένους επενδυτές μια εκτεταμένη δυνατότητα επαφών μέσω one-to-one συναντήσεων με εισηγμένες και μη εταιρείες, καθώς επίσης και με τα μέλη της Ελληνικής κυβερνητικής αντιπροσωπείας.

Σχόλια

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Ροή

ειδήσεων

    Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr

Top5

σήμερα

    Επιχειρώ - epixeiro.gr