NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Innovathens: Ένα next generation SEO Meetup από την Coldigital

Innovathens: Ένα next generation SEO Meetup από την Coldigital
29_11_2018 | 12:27
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 @INNOVATHENS powered by Samsung

Θέλεις να είσαι στην κορυφή των αναζητήσεων στη Google; Έχεις ακούσει για το SEO ή «Search Engine Optimization» αλλά δε γνωρίζεις και τι ακριβώς είναι;  Έχεις επιχείρηση και θέλεις να κερδίσεις περισσότερους πελάτες μέσα από καινοτόμες ψηφιακές ενέργειες; Αναρωτιέσαι ποιο θα είναι οικονομικό όφελος της SME σου επενδύοντας κάθε μήνα ένα συγκεκριμένο ποσό για SEO;

Την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018 στις 19.00, το INNOVATHENS powered by Samsung, Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων διοργανώνει ένα next generation SEO Meetup προσκαλώντας τους  ιδρυτές του ιδιαίτερου SEO agency Coldigital (Τελ Αβίβ) να μεταδώσουν τις γνώσεις και το know-how τους σε νέους επιχειρηματίες, start-ups και σε όσους/όσες ενδιαφέρονται για το digital branding στη μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης.  

Το SEO αποτελεί ένα από τα βασικότερα digital tools για τη βελτιστοποίηση ιστοσελίδων επιχειρήσεων με σκοπό την κατάταξη τους σε υψηλότερες θέσεις, όταν κάνουμε το αντίστοιχο search.

Η Coldigital εξειδικεύεται σε υπηρεσίες SEO, όπως το Link building και το On-site optimization. Με εμπειρία στην ισπανόφωνη αγορά έχει συνεργαστεί με εταιρίες, ώστε να επεκταθούν μέσα από καινοτόμες ψηφιακές στρατηγικές marketing και UX. 

Topics: - Content is the “King”, and Keyword Targeting - Impact of User-Experience on SEO - Link Building to increase Authority - Tools to measure results

Agenda: - 19:00-19:30 Networking - 19:30-20:15 Main talk - 20:15-20:30 Q&A - 20:30+ Networking

Εάν θέλεις κι εσύ να βελτιώσεις την απήχηση της επιχείρησής σου και να σε εντοπίζουν οι κατάλληλοι πελάτες στη μηχανή αναζήτησης, τότε αυτό είναι ένα Meetup που δεν πρέπει να χάσεις!

Μπες εδώ ή εδώ και κράτησε τη θέση σου.

Ακόμη, την Παρασκευή 07/12 μεταξύ 11.00-16.00 θα πραγματοποιούνται για όσους/όσες ενδιαφέρονται ατομικά ραντεβού με τους ομιλητές χωρίς χρέωση στο INNOVATHENS powered by Samsung. Οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Σχετικά με τους Roy & Sagi Solomon, ιδρυτές της Coldigital:

Ο Roy and ο Sagi έχοντας πλέον 16 χρόνια εμπειρίας στο marketing και την ψηφιακή επιχειρηματικότητα, ίδρυσαν την πρώτη τους επιχείρηση το 2003 χωρίς budget και κατάφεραν να φτιάξουν το πιο διάσημο website στο Ισραήλ χρησιμοποιώντας μεθόδους marketing, όπως BTL και SEO. Έπειτα, αφού ίδρυσαν τη δεύτερη εταιρεία τους, ένα agency για ανάπτυξη ιστοσελίδων, ξεκίνησαν να συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες του Ισραήλ αλλά και διεθνή brands, όπως οι Unilever, Nike και  Jameson Whiskey.  Το 2013, έκαναν το τολμηρό βήμα να προσεγγίσουν τη λατινικοαμερικάνικη αγορά, ιδρύοντας τελικά στην πρωτεύουσα της Κολομβίας, τη Μπογκοτά την Coldigital, ένα agency το οποίο εστιάζει αποκλειστικά στο SEO. Αργότερα, δημιούργησαν ένα δεύτερο παράρτημα στο Τελ Αβίβ. Οι Medtronic, GigaSpaces, Innovation Booster, Mensajeros Urbanos, Lentesplus.com αποτελούν επίσης κάποιους από τους πελάτες τους.

Roy Solomon: Ιδρυτής & CEO - Coldigital. 16 χρόνια στο marketing και την ψηφιακή επιχειρηματικότητα. Ομιλητής και Startup μέντορας.

Sagi Solomon: Συνεργάτης & VP Operations - Coldigital. 17 χρόνια στο marketing και την ψηφιακή επιχειρηματικότητα με τεχνικό background. Marketing & motivational speaker.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr