NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Σεμινάρια & Επιμόρφωση Στελεχών
ανάγνωση

Πώς να Διοικείς Αποτελεσματικά & να Απογειώσεις την Επιχείρησή σου!

Πώς να Διοικείς Αποτελεσματικά & να Απογειώσεις την Επιχείρησή σου!

Αν θέλεις να Οργανώσεις την επιχείρησή σου σωστά και αποτελεσματικά, αν θέλεις να Διαχειρίζεσαι και να επιλύεις τα προβλήματα δραστικά, αν θέλεις να Σχεδιάζεις και να υλοποιείς κερδοφόρα πλάνα ανάπτυξης, αν θέλεις να Αυξήσεις τις Πωλήσεις σου, τότε χρειάζεσαι ειδίκευση στον κλάδο BUSINESS ADMINISTRATION & MARKETING .

Ο κλάδος του Business Administration ασχολείται με τον  συντονισμό και την επίβλεψη της λειτουργίας της επιχείρησης, την οργάνωση των διαθέσιμων πόρων και τον σχεδιασμό της στρατηγικής για την  αποτελεσματική επίτευξη των στόχων της.  

Το Marketing είναι ο τρόπος επικοινωνίας της επιχείρησης με τον εκτός αυτής κόσμο. Ήτοι, με τους προμηθευτές, το ευρύ κοινό, τους πιθανούς πελάτες.

Να η λέξη – κλειδί! Πελάτες!  

Η βασικότερη αρχή του Marketing είναι η επικοινωνία. Ουσιαστικότερα, οι τρόποι επικοινωνίας. Σε έναν επιχειρηματικό κόσμο ευμετάβλητο, ραγδαία εξελίξιμο και ταχύτατο, οι μέθοδοι επικοινωνίας της επιχείρησης με τους πιθανούς πελάτες της είναι πλέον κατά βάση διαδικτυακές. Ο στόχος παραμένει ο ίδιος, πελατοκεντρικός, εστιασμένος στις ανάγκες των πιθανών πελατών και στην καλύτερη εξυπηρέτηση από την πλευρά της επιχείρησης.  

Πώς επιτυγχάνεται αυτό; Με την ορθή οργάνωση, διαχείριση και απόδοση των πόρων της εταιρείας. Τα στελέχη που πλαισιώνουν το Τμήμα Marketing έχουν κατακτήσει τη γνώση και τις δεξιότητες που είναι αναγκαίες για την οργάνωση της επιχείρησης, γνωρίζουν άρτια την επιστήμη του marketing, την επαφή με τους προμηθευτές, συνεργάτες και πελάτες, είναι βαθείς γνώστες των τεχνικών επικοινωνίας αλλά και της διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Στα καθήκοντα του αρμόδιου τμήματος συμπεριλαμβάνονται επίσης, γνώσεις για τη διαχείριση συγκρούσεων, της διαχείρισης αλλαγών αλλά και γνώσεις διαχείρισης χρόνου και εργασιακού άγχους. Το σημαντικό κομμάτι της γνώσης των πωλήσεων αλλά και της διαχείρισης έργων άπτεται των καθηκόντων του τμήματος Business Marketing καθώς και της τεχνικής της διαφήμισης της επιχείρησης τόσο στα παραδοσιακά μέσα όσο και στο Διαδίκτυο.  

Η σύγχρονη φιλοσοφία στη διοίκηση των επιχειρήσεων απαιτεί γρήγορες αποφάσεις, ορθά οριοθετημένες και στοχευμένες στην κατάλληλη αγορά – στόχο με απώτερο σκοπό τη μεγιστοποίηση του πελατολογίου και την κερδοφορία των επιχειρήσεων. Οι γνώσεις γύρω από τα θέματα της εσωτερικής διαχείρισης, αλλά και του εξωτερικού περιβάλλοντος της εταιρείας καθιστούν τη λήψη αποφάσεων καίρια και ουσιαστική. Ο κοινός παρονομαστής όλων των παραπάνω είναι σωστή διαφήμιση της εταιρείας με σύγχρονα μέσα όπως το internet, facebook, Instagram, η επικοινωνία μέσω emails κλπ, ώστε  να δημιουργούν αποτελεσματικές και εύστοχες διαφημίσεις.

BUS_MAR1.jpg?mtime=20181203113316#asset:106105

Το Future Business School στο πλαίσιο του συνεχώς μεταβαλλόμενου εργασιακού περιβάλλοντος προσφέρει ένα εξαιρετικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα σπουδών  που παρουσιάζει πρακτικά όλα θέματα για τη Διοίκηση και το Marketing, το Diploma In Business Marketing – TUV Austria Academy (Hellas) Πιστοποίηση

BUS_MAR2.jpg?mtime=20181203113317#asset:106106


ΟΦΕΛΗ  

Το Diploma in Business - Marketing είναι ιδανικό για όσους επιθυμούν να αποκτήσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητες στη διοίκηση και την οργάνωση της επιχείρησης και παράλληλα να εξοικειωθούν με τα απαραίτητα εργαλεία για το σχεδιασμό και την υλοποίηση προγραμμάτων marketing, προκειμένου να διαχειρίζονται αποτελεσματικά μία εταιρία και να αξιοποιούν τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται.  

Οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν τις ικανότητές τους στο επαγγελματικό τους περιβάλλον και θα ενδυναμώσουν την παρούσα θέση τους στην εργασία τους.

Το πρόγραμμα προσφέρει πρακτικές γνώσεις, τεχνικές και ιδέες για άμεση εφαρμογή στην εργασία.

ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ

Κατά τη διάρκεια των σπουδών οι συμμετέχοντες θα αναπτύξουν και θα εξελίξουν σημαντικές δεξιότητες όπως:

  • Κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της επιχείρησης
  • Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες (προφορικές και γραπτές)
  • Ανάπτυξη ομαδικότητας
  • Αναλυτική και κριτική σκέψη
  • Ικανότητα επίλυσης προβλημάτων
  • Διαχείριση συγκρούσεων
  • Λήψη αποφάσεων
  • Λογική σκέψη
  • Εσωτερικά κίνητρα και αποτελεσματική διαχείριση χρόνου
  • Ανθρωποκεντρικό πνεύμα  

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ DIPLOMA

Το Diploma περιλαμβάνει 10 θεματικές ενότητες:  

  • Time & Stress Management
  • Conflict Management
  • Change Management
  • Τεχνικές Επικοινωνίας
  • Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
  • Δημόσιες Σχέσεις
  • Management
  • Marketing
  • Πωλήσεις
  • Project Management  

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ DIPLOMA

Η διδασκαλία των μαθημάτων του DIPLOMA γίνεται :

  • με φυσική παρουσία στις εγκαταστάσεις του FUTURE BUSINESS SCHOOL
  • Με τη μέθοδο E learning μέσω  υπερσύγχρονης εκπαιδευτικής πλατφόρμας  

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ  

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα είναι Πιστοποιημένο από την ΤÜV AUSTRIA ACADEMY (Hellas).           

Για όσους ενδιαφέρονται  να παρακολουθήσουν το DIPLOMA BUSINESS MARKETING το νέο τμήμα ξεκινά στις  14/1/2019 με eLearning μεθοδολογία.  

Πληροφορίες 210 57 82 931, 2105763920  info@futurebs.gr, www.futurebs.gr

 

FUTURE BUSINESS SCHOOL  

Το FUTURE BUSINESS SCHOOL είναι πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης  με αδειοδότηση από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. του Υπουργείου Παιδείας

Προσφέρει πιστοποιημένα Diplomas και Σεμινάρια, από κορυφαίους φορείς πιστοποίησης που  αναγνωρίζονται και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και διασφαλίζουν την αξιοπιστία του, όπως η TUV AUSTRIA ACADEMY (HELLAS) και η ACTA (Τεχνοβλαστός του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης), η UNICERT, συνεργασίες που ανταποκρίνονται πλήρως στις ιδιαίτερες επαγγελματικές συνθήκες της εποχής.

Αυτή τη στιγμή, μετρά πάνω από 11.000 αποφοίτους στην Ελλάδα, την  Ευρώπη και την  Κύπρο  και έχει υλοποιήσει προγράμματα επιμόρφωσης σε περισσότερες από 1000 από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιχειρήσεις .

Έχει εδραιώσει την ηγετική του  θέση στην εκπαίδευση στελεχών και αποτελεί την κορυφαία επιλογή των μεγαλύτερων Ιδιωτικών και Δημόσιων εταιριών στην Ελλάδα και στην Κύπρο για την επιμόρφωση των στελεχών τους.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr