NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Ξέσπασε «πόλεμος» μεταξύ Starbucks και... Youporn

Ξέσπασε «πόλεμος» μεταξύ Starbucks και... Youporn

Μια ιδιαίτερη διαμάχη εξελίσσεται μεταξύ των Starbucks και του Youporn, με την κάθε μια από τις δύο εταιρείες να απαγορεύει - με τον έναν ή τον άλλον τρόπο - τα προϊόντα της άλλης.

Η ιστορία ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες, όταν η γνωστή αλυσίδα καφέ, τα Starbucks, ανακοίνωσαν πως θα απαγορεύσουν την πρόσβαση σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου από τα ασύρματα δίκτυα των καταστημάτων της.

Μέσω σχετικής ανακοίνωσης, η εταιρεία γνωστοποίησε πως η χρήση των WiFi της για αυτούς τους σκοπούς ούτε επιτρεπόταν αλλά ούτε και επιτρέπεται, αναφέροντας πως από το 2019 θα αρχίσει να μπλοκάρει τις ιστοσελίδες του είδους στα καταστήματα της στις ΗΠΑ.

Η απάντηση ήρθε από το Youporn, το οποίο, μέσω σημειώματος που απέστειλε στο προσωπικό του, προχώρησε σε επίσημη απαγόρευση των προϊόντων της Starbucks στα γραφεία της, θέτοντας σε εφαρμογή το μέτρο από την 1η Ιανουαρίου του 2019.

Το 2016, η Starbucks είχε ανακοινώσει πως εξέταζε τη λήψη των σχετικών μέτρων για όλα τα καταστήματα της, σε παγκόσμιο επίπεδο.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr