NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

3o OpenTourism Corinthia: «Ανάδειξη του τόπου μέσα από τους καρπούς της γης»

3o OpenTourism Corinthia: «Ανάδειξη του τόπου μέσα από τους καρπούς της γης»
11_12_2018 | 13:37 11_12_2018 | 13:41
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

To συνεργατικό δίκτυο τουρισμού Experience Corinthia και η κοινότητα OpenTourism σας προσκαλούν στην 3η συνάντηση Open Tourism Corinthia που διοργανώνεται το Σάββατο 15/12 στο Λουτράκι, σε δύο όμορφους χώρους, το Umami & το Corinthian Taste.

Θέμα της συνάντησης είναι οι "Τοπικές γιορτές & φεστιβάλ - Ανάδειξη του τόπου μέσα από τους καρπούς της γης" και το πώς οι γιορτές αυτές δύνανται να αποτελέσουν μοχλό προσέλκυσης επισκεπτών, εσόδων και πολλαπλασιαστικών ωφελειών, αλλά και άλλων θετικών επιδράσεων σε μία περιοχή.

Το συνεργατικό δίκτυο τουρισμού Experience Corinthia αποτελεί μια κοινότητα ανθρώπων που ασχολούνται άμεσα / έμμεσα με τον τουρισμό στην Κορινθία και στοχεύουν, μέσα από την καλλιέργεια κουλτούρας συνεργασίας, να αναπτύξουν τις θεματικές μορφές τουρισμού στην περιοχή.

Το OpenTourism αποτελεί μία πρωτοβουλία από ανθρώπους που αγαπούν και ασχολούνται με τον τουρισμό, ώστε να αποτελέσει σημείο αναφοράς και ανοιχτού διαλόγου για τον κλάδο του τουρισμού και όλα τα σχετικά θέματα που προκύπτουν. Εκτός από απόψεις και επιχειρηματικές ιδέες, ένας από τους στόχους είναι η αλλαγή της νοοτροπίας αντιμετώπισης του τουρισμού και η προώθηση της γνώσης στις επιχειρήσεις του κλάδου. 

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής εδώ.

Πρόγραμμα

09.30-10.00 Προσέλευση 
Τοποθεσία: Umami (Ελ. Βενιζέλου 81, Λουτράκι)

10.00-12.00 Παρουσίαση - Συζήτηση
Ταξίδι στις γιορτές τοπικών προϊόντων ανά τον κόσμο 
Τοπικές γιορτές στην Κορινθία
Ιδέες / Σκέψεις / προτάσεις για την Κορινθία

12.15-13.45 Γευσιγνωσία ποιοτικών τοπικών προϊόντων & Networking στο χώρο “Corinthian Taste” (Ελ. Βενιζέλου 81, Λουτράκι).

Για περισσότερες πληροφορίες: contact@experiencecorinthia.com / 6978555322

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr