NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

YECTalks: Ανοιχτές συζητήσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Κρήτη

YECTalks: Ανοιχτές συζητήσεις για την ανάπτυξη του επιχειρηματικού οικοσυστήματος στην Κρήτη
12_12_2018 | 10:46
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η δράση είναι πρωτοβουλία του οργανισμού Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) στα πλαίσια ανάπτυξης του επιχειρηματικού οικοσυστήματος και πραγματοποιείται στην πόλη των Χανίων, με την υποστήριξη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος - Τμήμα Δυτικής Κρήτης.

Θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή 14/12 στις 21:00 στον χώρο του YEC HUB Chania (ΤΕΕ-ΤΔΚ) με ατελείωτο networking, παρέα φυσικά με την ακαταμάχητη τοπική Lyra Beer και άφθονο κρασί. Οι ομιλητές του event θα είναι:

Ο κ. Ιωάννης Σημαντηράκης, Γενικός Διευθυντής του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Χανίων (ΣΥ.ΦΑ.Χ) και οικονομολόγος με ειδίκευση στα διεθνή τραπεζοικονομικά και χρηματιστηριακά. Ο ΣΥ.ΦΑ.Χ, πέραν της εμπορικής του δραστηριότητας, και τις υπηρεσίες υπεραξίας που προσφέρει, αυτοπροσδιορίζεται και από ένα τρίτο τομέα δραστηριοτήτων και δράσεων, υπό την σκέπη της έννοιας εταιρική κοινωνική ευθύνη. Ως τέτοιες αποτελούν όλες οι ενέργειες που αποσκοπούν στην συμβολή αντιμετώπισης περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων. Θα μας μιλήσει για την σημασία των συνεταιρισμών τόσο στην ανάπτυξη ενός κλάδου αλλά και στη δια βίου εκπαίδευση των μελών του και της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ. Νικόλαος Ψυλλάκης, Ιδρυτής και διευθυντής της επιχείρησης tofillo και απόφοιτος της σχολής Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Ηρακλείου. Η επιχείρηση tofillo είναι μία συλλογή από προσεκτικά επιλεγμένα βότανα της Κρήτης και χόρτα της Μεσογείου. Η επιλογή έγινε με κριτήριο την γεύση, την ευεργετικότητα στην υγεία του ανθρώπου, την παραδοσιακή χρήση τους ως αφέψημα μέσα στους αιώνες, αλλά και την ενδημικότητα τους στο μικροκλίμα της Κρήτης. Θα μας μιλήσει για το πώς η τεχνογνωσία μπορεί να δώσει πρακτικές λύσεις σε κάθε στάδιο της παραγωγικής και μεταποιητικής διαδικασίας.

Μην ξεχνάτε να κάνετε δωρεάν κράτηση εδώ καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr