NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Dreaters: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία διαφανής πλατφόρμα για την αξιολόγηση της γεύσης

Dreaters: Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία διαφανής πλατφόρμα για την αξιολόγηση της γεύσης

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, μία διαφανής πλατφόρμα έρχεται να «ταράξει τα νερά», σε όσα γνωρίζαμε έως σήμερα, για την αξιολόγηση της γεύσης. Οι ειδήμονες – Dreaters (chefs, bartenders, επιχειρηματίες, sommeliers, κ.λπ.), αλλά και τα μέλη-επισκέπτες του dreaters.com «λαμβάνουν το βήμα» και αναδεικνύουν από κοινού τις 100 καλύτερες επιχειρήσεις εστίασης της Αθήνας!

Πιο συγκεκριμένα, οι Dreaters επιλέγονται από την πλατφόρμα, βάσει προκαθορισμένων αξιοκρατικών κριτηρίων και καταλήγουν στη λίστα των top100, μέσω του προσωπικού τους επαγγελματικού background και πέντε βασικών παραγόντων (customer service, value-for-money, τοποθεσία και διακόσμηση επιχείρησης, ποιότητα γεύσης).  Παράλληλα, έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στη διαμόρφωση του περιεχομένου με την ανάρτηση προσωπικών σχετικών άρθρων ή συνεντεύξεων στο online magazine “Dreaters’ Choice”. Τέλος, επιβραβεύονται με  την προνομιακή ετήσια «Member Card», μέσω της οποίας επωφελούνται εκπτώσεων σε συνεργαζόμενα καταστήματα και επιχειρήσεις.

Οι επισκέπτες-μέλη, από την άλλη, έχουν το δικαίωμα ψήφου, κάθε εβδομάδα, των αγαπημένων τους επιχειρήσεων από την τελική διαμορφωμένη λίστα, προσφέροντας την προσωπική τους αξιολόγηση, βάσει των ίδιων κριτηρίων. Επιπλέον, γίνονται κοινωνοί ενός πλήρους και ενδιαφέροντος περιεχομένου, αφού έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για όλες τις τελευταίες γαστρονομικές εξελίξεις της πόλης. Τέλος, μπορούν να αποκτήσουν εξίσου, την ετήσια «Member Card» και να επωφελούνται προνομιακών προσφορών σε συνεργαζόμενα καταστήματα και επιχειρήσεις.

Το κοινό μπορεί να μάθει περισσότερα για τους Dreaters στην επίσημη σελίδα τους στο Facebook και Instagram, ενώ εκείνοι που ενδιαφέρονται να μυηθούν στην κοινότητα ως Dreaters, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ: vote.dreaters.com

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr