NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Πρώτο συνέδριο του εργαστηρίου «Στρατηγικής ηγεσίας & ψηφιακού μετασχηματισμού»

Πρώτο συνέδριο του εργαστηρίου «Στρατηγικής ηγεσίας & ψηφιακού μετασχηματισμού»
19_12_2018 | 14:36
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στην Ελλάδα, μόλις το 12,3% των νέων επιχειρήσεων υιοθετεί τις εντελώς νέες τεχνολογίες, μετά από επεξεργασία σχετικής έρευνας και δεδομένων του ΙΟΒΕ και της Global Entrepreneurship Monitor. Αν και οι έξι στις δέκα νέες επιχειρήσεις αξιοποιούν γνωστές τεχνολογίες, το ποσοστό που αναζητεί μια θέση στον θαυμαστό νέο κόσμο της Ψηφιακής εποχής είναι ένα από τα χαμηλότερα παγκοσμίως (12,3%).

Επί του θέματος, το Εργαστήριο iLEADS του Πανεπιστημίου Πειραιώς, παρουσιάζει το 1st iLEADS Conference 2018: Challenges in the Age of Digital Transformation, κατά το οποίο εξετάζει τις βασικές παραμέτρους του ψηφιακού μετασχηματισμού στη πράξη, μέσα από παρουσιάσεις διεθνών στελεχών της ελληνικής αγοράς, ενώ παράλληλα παρουσιάζει και τις ερευνητικές μελέτες που θα αρχίσουν να εκπονούνται στο Εργαστήριο.

Το συνέδριο θα λάβει χώρα την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018, 15:30 – 21:00, στο OTE ACADEMY, Πέλικα & Σπάρτης 1, ΤΚ 15122, Μαρούσι. Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα σταλούν κατόπιν εγγραφής. Η εγγραφή στο συνέδριά πραγματοποιείται από εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr