NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Marlboro εξαγοράζει το 35% κατασκευάστριας ηλεκτρονικών τσιγάρων

Η Marlboro εξαγοράζει το 35% κατασκευάστριας ηλεκτρονικών τσιγάρων
Φωτογραφία: TBEC Review
24_12_2018 | 14:41 24_12_2018 | 14:53
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Ποσοστό 35% της κατασκευάστριας ηλεκτρονικών τσιγάρων Juul Labs απέκτησε, έναντι 12,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων, η Altria Group, γνωστή από τα τσιγάρα Marlboro. Το συγκεκριμένο deal ανεβάζει την αξία της Juul στα 38 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ο chief executive της Altria, Howard Willard, δήλωσε πως η εταιρεία προετοιμάζεται για ένα μέλλον όπου οι καπνιστές επιλέγουν τέτοιου τύπου προϊόντα και όχι τσιγάρα. Ο CEO της Juul, Kevin Burns, τόνισε με τη σειρά του πως «αντιλαμβανόμαστε τον σκεπτικισμό που προκαλεί η συνεργασία μας με τη μεγαλύτερη καπνοβιομηχανία στις ΗΠΑ. Ήμασταν και εμείς σκεπτικοί. Αλλά κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών πειστήκαμε από τις ενέργειες, όχι από τα λόγια, ότι στην πραγματικότητα αυτή η συνεργασία θα μπορούσε να βοηθήσει στην επιτάχυνση της επιτυχούς μετάβασης των ενηλίκων καπνιστών [στα e-cigarettes]. Κατανοούμε την αμφιβολία. Αμφιβάλλαμε και εμείς».

Σύμφωνα με τους όρους της συμφωνίας, η Altria δεν μπορεί να αγοράσει επιπλέον μετοχές της Juul, ενώ συμφώνησε επίσης να μην πωλήσει ή μεταβιβάσει μετοχές της Juul για έξι χρόνια από το κλείσιμο της συμφωνίας.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr