NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Συνέδριο στην Αθήνα για τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα

Ευρωπαϊκή Επιτροπή: Συνέδριο στην Αθήνα για τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα
10_01_2019 | 16:08 10_01_2019 | 16:10
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στην Ελλάδα διοργανώνει στις 29 και 30 Ιανουαρίου 2019, στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη), διήμερο συνέδριο με θέμα την Απασχόληση, τις Επενδύσεις και την Επιχειρηματικότητα στην Ε.Ε.

Στις 29 Ιανουαρίου στο επίκεντρο θα βρεθεί το ζήτημα της νεανικής επιχειρηματικότητας, με γνωστούς νέους επιχειρηματίες από την Ελλάδα να μοιράζονται την ιστορία τους και την πορεία τους προς την επιτυχία με το κοινό, ενώ το highlight της ημέρας θα είναι ο Διάλογος με τους Πολίτες, που θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Αντιπρόεδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jyrki Katainen.

Στις 30 Ιανουαρίου το ενδιαφέρον θα στραφεί στην απασχόληση, ενώ παράλληλα θα συζητηθούν θέματα που αφορούν στις ευκαιρίες εύρεσης εργασίας σε Ελλάδα και Ευρώπη, στην απόκτηση καλύτερων δεξιοτήτων για ευκολότερη εύρεση εργασίας, στην ψηφιακή εποχή, στον εθελοντισμό και σε πολλά άλλα καίρια ζητήματα που αφορούν τους νέους του σήμερα. 

Η συμμετοχή στο συνέδριο είναι δωρεάν. Περισσότερα για το πρόγραμμα του συνεδρίου. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Δηλώσεις συμμετοχής.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr