NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Επιχειρηματική αποστολή σε Κένυα και Αιθιοπία

Επιχειρηματική αποστολή σε Κένυα και Αιθιοπία
14_01_2019 | 12:53
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο Εμπορίου και Ανάπτυξης, με την υποστήριξη του Υπουργείου Εξωτερικών και του Οργανισμού Enterprise Greece, διοργανώνουν επιχειρηματική αποστολή στην Κένυα (Ναϊρόμπι) και στην Αιθιοπία (Αδδίς Αμπάμπα), από την Δευτέρα 4 έως την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019, με αναχώρηση την Κυριακή 3.03 και επιστροφή το Σάββατο 9.03.

Τα επιχειρηματικά φόρα και οι Β2Β συναντήσεις θα διοργανωθούν σε συνεργασία με το Εθνικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Κένυας (ΚΝCCI) και το Εμπορικό και Κλαδικό Επιμελητήριο της Αιθιοπίας (ECCSA).

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας.

Για την καλύτερη προετοιμασία της αποστολής και τον αποτελεσματικότερο συντονισμό των ενεργειών, μπορείτε να ενημερώσετε για το ενδιαφέρον συμμετοχής της εταιρείας σας, συμπληρώνοντας έως την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019, τη σχετική δήλωση εδώ.

Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, πρέπει να καταβάλετε το ποσό που ακολουθεί, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς του ΣΕΒ, με την αιτιολογία: «Επιχειρηματική Αποστολή σε Κένυα/Αιθιοπία», αναφέροντας την ακριβή επωνυμία της επιχείρησης, την πλήρη διεύθυνση, το Α.Φ.Μ. και τη Δ.Ο.Υ..

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εταιρεία είναι ως εξής:

  • Μέλη ΣΕΒ, ΣΕΒΕ, Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο: 500€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρίας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 250€.
  • Μη Μέλη ΣΕΒ, ΣΕΒΕ, Ελληνο-Αφρικανικό: 750€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρίας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 375€.

Το ποσό αυτό καλύπτει:

  • Τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων & των επιχειρηματικών φόρα σε Κένυα και Αιθιοπία.
  • Τις μεταφορές από και προς τα αεροδρόμια των δύο χωρών με ιδιωτικό λεωφορείο (για τις προτεινόμενες πτήσεις μόνο).
  • Τις μεταφορές για τις προγραμματισμένες συναντήσεις.
  • Τα λοιπά κόστη μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες.

Σημείωση: Η προετοιμασία των Β2Β συναντήσεων θα ξεκινήσει για κάθε εταιρεία μετά τη καταβολή του ανωτέρω ποσού. Η λίστα των συναντήσεων θα οριστικοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση των ελληνικών συμμετοχών και θα αποσταλεί στις εταιρείες πριν την αναχώρηση. Ο ΣΕΒ, ο ΣΕΒΕ και το Ελληνο-Αφρικανικό Επιμελητήριο δεν μπορούν να διασφαλίσουν εκ των προτέρων συναντήσεις για τις ελληνικές εταιρίες. Σε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής μέχρι και 1 μήνα πριν την αποστολή, το ποσό της συμμετοχής δεν επιστρέφεται.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr