NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Premier Capital: Επένδυση 3,1 εκατ. ευρώ για νέα McDonald’s στην Ελλάδα

Premier Capital: Επένδυση 3,1 εκατ. ευρώ για νέα McDonald’s στην Ελλάδα

Δύο νέα καταστήματα της αλυσίδας McDonald’s ανοίγουν στην Ελλάδα από την Premier Capital, developmental licensee των γνωστών εστιατορίων.

Το πρώτο βρίσκεται στο Χαλάνδρι, επί της λεωφόρου Μεσογείων 343 και Ίριδος, δίπλα στο σταθμό Μετρό Νομισματοκοπείο. Πρόκειται για το 23ο εστιατόριο McDonald’s που λειτουργεί η Premier Capital στην Ελλάδα, με την ίδια να αναφέρει πως η επένδυση για το νέο εστιατόριο ανήλθε σε 1,5 εκατ. ευρώ και σε αυτό απασχολούνται 45 εργαζόμενοι. 

Στο εστιατόριο λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service), καθώς και δύο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks). Τα kiosks είναι «καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές (οθόνες), τα οποία χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης και έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το μενού του με μεγαλύτερη ευελιξία και έλεγχο στην παραγγελία του».

Παράλληλα, την επόμενη εβδομάδα πρόκειται να ανοίξει ένα ακόμα εστιατόριο McDonald’s στη Λάρισα, το οποίο αποτελεί μια επιπλέον επένδυση ύψους 1,6 εκατ. ευρώ και θα απασχολεί 45 εργαζόμενους. Το εστιατόριο θα βρίσκεται επί της παλαιάς Ε.Ο. Αθηνών – Θεσσαλονίκης 37. Θα διαθέτει δύο διπλής όψης μηχανήματα αυτόματης συναλλαγής (kiosks), ενώ επίσης θα λειτουργεί η νέα υπηρεσία εξυπηρέτησης στο τραπέζι (table service) και η υπηρεσία Drive Thru.

Όπως δηλώνει ο Victor Tedesco, Managing Director της Premier Capital plc, που είναι ο Developmental Licensee για την Ελλάδα, «Είμαστε πολύ ευτυχείς που διευρύνουμε το δίκτυο των McDonald’s σε όλη την Ελλάδα, με δύο νέα εστιατόρια, στην Αθήνα και τη Λάρισα, και προσφέρουμε στους πελάτες μας μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών επιλογών. Αναβαθμίζουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας στα νέα εστιατόρια με καινοτόμες ψηφιακές εφαρμογές που χειρίζεται προσωπικά ο πελάτης, βελτιώνοντας τη συνολική εμπειρία του μέσα στο κατάστημα.

Από το 2011 που η Premier Capital Ελλάς ανέλαβε ως Developmental Licensee της McDonald’s στην Ελλάδα, έχει επενδύσει περισσότερα από 16 εκατομμύρια ευρώ στην ανάπτυξη της αλυσίδας, για το άνοιγμα νέων εστιατορίων και για την ανακαίνιση των υφισταμένων.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr