NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαδίκτυο & Τεχνολογία
ανάγνωση

Η Vodafone θα απενεργοποιήσει τα email που καταλήγουν σε @hol.gr

Η Vodafone θα απενεργοποιήσει τα email που καταλήγουν σε @hol.gr

Σε οριστική απενεργοποίηση και διαγραφή των λογαριασμών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου @hol.gr που διαθέτουν οι χρήστες της θα προχωρήσει η Vodafone, στις 4 Μαρτίου 2019.

Η απενεργοποίηση του ηλεκτρονικού λογαριασμού γίνεται, σύμφωνα με την εταιρεία, στο πλαίσιο αναβάθμισης των συστημάτων και των υπηρεσιών της, καθώς η δομή του μηχανισμού που χρησιμοποιεί η υπηρεσία του συγκεκριμένου email πλέον δεν ανταποκρίνεται στις υπηρεσίες που θέλει να προσφέρει.

Όπως αναφέρει ο πάροχος «σε κάθε περίπτωση, για να διασφαλίσουμε ότι δεν θα χάσετε κανένα email μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε στην εισαγωγή των email σας σε άλλη πλατφόρμα email. Παράλληλα, από πλευράς μας έχουμε μεριμνήσει ώστε να δημιουργηθεί αυτόματη απάντηση στο email σας που θα ενημερώνει τους αποστολείς ότι το email έχει πλέον καταργηθεί. Η αυτόματη απάντηση θα διατηρηθεί για διάστημα 6 μηνών από την ημερομηνία κατάργησης του email».

Η δυνατότητα αποστολής μηνυμάτων από το email δίνεται έως και μια ημέρα πριν την οριστική κατάργηση του, δηλαδή έως τις 03/03/2019 Η πρόσβαση στα email σας  όπως και η δυνατότητα λήψης ή αποστολής θα σταματήσει κατά την απενεργοποίηση του λογαριασμού. Κατά την ημέρα της απενεργοποίησης θα σταματήσει η δυνατότητα πρόσβασης στον ιστότοπο: mail.hol.gr.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr