NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Ημερίδα: Εκπαίδευση & Σταδιοδρομία στο Coaching

Ημερίδα: Εκπαίδευση & Σταδιοδρομία στο Coaching
22_01_2019 | 10:51
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Ο Χαράλαμπος Πετράς και η ομάδα εκπαιδευτών του Athens Coaching Institute – ΚΔΜΒ1, σας προσκαλούν στην 7η Ημερίδα Αποφοίτησης με τίτλο: Επαγγελματική Εκπαίδευση & Σταδιοδρομία στο Coaching, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο Intercontinental

Θεματική - Ομιλητές:

Στην ημερίδα θα αναδειχθεί το σύγχρονο πλαίσιο του κλάδου και οι δυνατότητες που προσφέρονται για επαγγελματική εκπαίδευση και σταδιοδρομία. Ταυτόχρονα θα καταγραφούν οι προκλήσεις που αναδύονται κατά την επιλογή του coaching ως επαγγελματικής δραστηριότητας και θα προταθούν ρεαλιστικές λύσεις από τους ομιλητές.

Οι εκπαιδευτές του Athens Coaching Institute – ΚΔΒΜ1 θα μιλήσουν για τις δυνατότητες σταδιοδρομίας στο Coaching. Aπόφοιτοι – εποπτευόμενοι coaches του Κέντρου θα μοιραστούν την εμπειρία τους σε εκπαιδευτικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς και τα πρώτα τους βήματα ως Coaches. O Χαράλαμπος Πετράς θα μιλήσει για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ένας coach, θα δώσει χρήσιμες συμβουλές στους ενδιαφερόμενους και θα απονείμει τα Διπλώματα στους νέους Coaches!

Ημέρα/ώρα: Σάββατο, 26 Ιανουαρίου 2019, 11:00 – 13:00.
Προσέλευση: 10:30.
Τόπος: Ξενοδοχείο Intercontinental Athenaeum Athens, Λ. Συγγρού 89 – 93, 11745, Αθήνα.

Είσοδος ελεύθερη, με απαραίτητη τη συμπλήρωση της παρακάτω φόρμας για την είσοδό σας. 
Πατήστε εδώ για πληροφορίες - εγγραφές.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr