NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη
ανάγνωση

Επικυρώθηκε η συμφωνία εξυγίανσης της Ένωσης Πεζών

Επικυρώθηκε η συμφωνία εξυγίανσης της Ένωσης Πεζών
22_01_2019 | 14:59 22_01_2019 | 15:01
epixeiro icon Ειδήσεις | Αγροτική Ανάπτυξη

Με απόφαση που δημοσιεύτηκε χθες και που αναδημοσιεύουν τα τοπικά μέσα, το Πολυμελές Πρωτοδικείο Ηρακλείου δέχθηκε την αίτηση της Ένωσης Πεζών και επικύρωσε τη συμφωνία εξυγίανσης με την Τράπεζα Πειραιώς, τη βασική πιστώτρια της.

Υπενθυμίζεται ότι με την συμφωνία εξυγίανσης ρυθμίζονται οι οφειλές της Ένωσης προς όλους τους πιστωτές της, με σημαντική απομείωση που προέρχεται κυρίως από το «κούρεμα» που δέχτηκε να κάνει η Τράπεζα Πειραιώς. 

Όπως αναφέρουν οι πηγές, η Ένωση αποφεύγει οριστικά την χρεωκοπία, με τον Πρόεδρο της, Μανώλη Μπέρκη, να δηλώνει πως «είναι πραγματικά μια ευτυχισμένη μέρα για την Ένωση Πεζών. Μετά από προσπάθεια τριών ετών, έχουμε πλέον επικυρωμένη μια συμφωνία που μας επιτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία».

«Μετά από προσπάθεια τριών ετών, έχουμε πλέον επικυρωμένη μια συμφωνία που μας επιτρέπει να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Θα τηρήσουμε στο ακέραιο στη συμφωνία και θέλω να διαβεβαιώσω τους παραγωγούς ότι μπορούν να συναλλάσσονται άφοβα με την Ένωση Πεζών, αφού η συνεργασία μας με την ΕΛΓΕΚΑ διασφαλίζει πλήρως την πληρωμή τους» συμπληρώνει.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr