NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

ΤΙΤΑΝ: Αποτυχημένη η δημόσια πρόταση

ΤΙΤΑΝ: Αποτυχημένη η δημόσια πρόταση

Την αποτυχία της δημόσιας πρότασης στην οποία είχε προχωρήσει η εταιρεία, μετά τη λήξη και της σχετικής περιόδου αποδοχής, ανακοίνωση η ΤΙΤΑΝ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η περίοδος αποδοχής της προαιρετικής δημόσιας πρότασης ανταλλαγής μετοχών που υπέβαλε η ΤITAN Cement International S.A. προς τους μετόχους της Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ (TITAN) έληξε στις 25 Ιανουαρίου 2019, κατά τη διάρκεια της οποίας προσφέρθηκε περίπου το 87% των κοινών και το 92% των προνομιούχων μετοχών της ΤΙΤΑΝ.
Παρά την υποστήριξη των βασικών μετόχων και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΙΤΑΝ, όπως και της μεγάλης πλειοψηφίας του συνόλου των μετόχων της ΤΙΤΑΝ, δεν συμπληρώθηκε, εν μέσω αρνητικών συγκυριών στις διεθνείς χρηματιστηριακές αγορές, ο ελάχιστος αριθμός (90%) και των κοινών μετοχών της ΤΙΤΑΝ, οι οποίες θα έπρεπε να προσφερθούν στην TITAN Cement International S.A. Συνεπώς η δημόσια πρόταση κατέστη ανενεργή.
Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμά τους μετόχους της ΤΙΤΑΝ που ανταποκρίθηκαν θετικά στη δημόσια πρόταση για την εμπιστοσύνη τους.
Η στρατηγική του Ομίλου παραμένει προσηλωμένη προς τη διεθνή ανάπτυξη και διατήρηση της ανταγωνιστικότητάς του. Η διεύρυνση των πηγών άντλησης κεφαλαίων και η βελτίωση της πρόσβασης στις διεθνείς κεφαλαιαγορές και στο διεθνές τραπεζικό σύστημα παραμένει σημαντική προτεραιότητά του.
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr