NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η Parkguru στους φιναλιστ διεθνους επενδυτικού blockchain διαγωνισμού

Η Parkguru στους φιναλιστ διεθνους επενδυτικού blockchain διαγωνισμού
01_02_2019 | 17:15 01_02_2019 | 17:16
epixeiro icon Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα

Στο πλαίσιο του Διεθνούς Συνεδρίου Nakamoto's Den, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 και 20 Φεβρουαρίου 2019, στη Κύπρο, η Parkguru, μέσω της εφαρμογής της, Parkgene P2P Parking, η οποία έχει υλοποιηθεί σε τεχνολογίες Blockchain, επιλέχθηκε ως μία από τους οκτώ φιναλιστ, μεταξύ εκατοντάδων blockchain εφαρμογών και υλοποιήσεων σε διεθνές επίπεδο.

Η εφαρμογή Parkgene είναι μια επιλογή, τόσο για τους επαγγελματίες ιδιοκτήτες parking όσο και για όσους ιδιώτες επιθυμούν να νοικιάσουν τις θέσεις parking που διαθέτουν για λίγες ώρες καθημερινά (βραχυχρόνια μίσθωση) και να δημιουργήσουν ένα επιπρόσθετο εισόδημα.

Ο Μάνος Μακρομάλλης, COO του Ομίλου PARKGURU, δήλωσε: «Η πρόκριση μας στη τελική 8αδα του Nakamoto's Den, ενός Διεθνούς Επενδυτικού Συνεδρίου για Τεχνολογίες Blockchain, αποτελεί μία επιπρόσθετη επιβράβευση μας στη διαδρομή μας να αναπτύσσουμε τεχνολογίες οι οποίες βοηθούν τη καθημερινή ζωή ενός οδηγού αυτοκινήτου. Η καθημερινή έρευνα και ανάπτυξη μας καταξιώνουν σήμερα ως τους πρωτοπόρους στην αγορά του Parking με χρήση τεχνολογίας blockchain και ηλεκτρονικών πληρωμών συμπεριλαμβανομένων πληρωμών με κρυπτονομίσματα.»

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr