NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Hempoil: Στη Στοά Πεσμαζόγλου ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης

Hempoil: Στη Στοά Πεσμαζόγλου ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης

Στη Στοά Πεσμαζόγλου τοποθετήθηκε χθες ο πρώτος αυτόματος πωλητής κάνναβης της εταιρείας Hempoil Natural Products, σε συνεργασία με την ιταλική εταιρεία ανθών την «Terre di Cannabis».

Ο αυτόματος πωλητής θα πουλάει προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης και συγκεκριμένα ανθούς του brand Terre di Cannabis χωρίς καμία ψυχοτρόπο ή ευφορική επίδραση. Χρησιμοποιούνται κυρίως για τσάι ή αρωματικό χώρου.

Ο αυτόματος πωλητής θα διαθέτει νόμιμα προϊόντα βιομηχανικής κάνναβης που περιέχουν τετραϋδροκανναβινόλη – THC μικρότερη από 0,2%. Οι συναλλαγές στο μηχάνημα θα γίνονται με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, διασφαλίζοντας έτσι πως δε θα αγοράζουν ανήλικοι τα προϊόντα αλλά και με μετρητά.

cannabis_machine2.jpg?mtime=20190207115406#asset:112892

«Η Hempoil Natural Products είναι η πρώτη εταιρεία που συστάθηκε όταν άλλαξε η νομοθεσία το 2016 για την κάνναβη. Στο σημείο που μπήκε ο αυτόματος πωλητής ανοίγει την επόμενη εβδομάδα και φυσικό κατάστημα της εταιρείας, με προϊόντα κάνναβης και αναμένεται να τοποθετηθούν αυτόματοι πωλητές σε ξενοδοχεία και τουριστικές περιοχές» δήλωσε ο ιδιοκτήτης της εταιρείας κ. Μπότσης.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr