NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Στήριξη Επιχειρήσεων
ανάγνωση

SPACE2IDGO: Επιταχυντής εξωστρέφειας για προσέγγιση αγορών εκτός Ε.Ε.

SPACE2IDGO: Επιταχυντής εξωστρέφειας για προσέγγιση αγορών εκτός Ε.Ε.

Ο ευρωπαϊκός επιταχυντής εξωστρέφειας Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων SPACE2IDGO Accelerator, στον οποίο συμμετέχει το Corallia, σε συνεργασία με κορυφαίους οργανισμούς από την Ευρώπη και την PricewaterhouseCoopers (PwC), προσκαλεί Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις που επιθυμούν να διεισδύσουν σε αγορές χωρών εκτός Ε.Ε. να εκδηλώσουν το σχετικό ενδιαφέρον τους έως τις 31 Μαρτίου 2019.

Ο Accelerator απευθύνεται σε καινοτόμες ΜμΕ που ενδιαφέρονται να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που παρέχουν οι διαστημικές τεχνολογίες και εφαρμογές στους τομείς των Μεταφορών, της Ενέργειας, των Logistics, των Δημιουργικών Βιομηχανιών και της Ευφυούς Γεωργίας. Σκοπός του είναι να τονώσει την εξωστρέφεια των ΜμΕ και να τους προσφέρει νέες ευκαιρίες για σύναψη εμπορικών σχέσεων, ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών, καθώς και αύξηση των εξαγωγών.

Στο πλαίσιο του προγράμματος έχουν σχεδιαστεί πέντε επιχειρηματικές αποστολές στις εξής χώρες: Κίνα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Καναδά, Κολομβία και Χιλή. Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στον SPACE2IDGO Accelerator θα έχουν πρόσβαση στο εργαλείο «360ο Diagnostic» της PwC, με σκοπό την πλήρη ανάλυση των δυνατοτήτων και προοπτικών τους, καθώς και σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά workshops με θέματα τη Διεθνοποίηση και Στρατηγική Εξαγωγών. Πέρα από τα εξειδικευμένα workshops, η PwC θα διασυνδέσει τις εταιρείες με κορυφαίους παίκτες της κάθε χώρας, μέσω των τοπικών της παραρτημάτων. Στο τέλος κάθε αποστολής, η PwC θα παρακολουθήσει την εξέλιξη των συμμετεχόντων στο SPACE2IDGO Accelerator και θα παρέχει μία τελική αξιολόγηση επί της πορείας διεθνοποίησης του κάθε οργανισμού, προσφέροντας επιπλέον συμβουλές και προτάσεις.

Την Ευρωπαϊκή πρωτοβουλία SPACE2IDGO συντονίζουν τα κορυφαία clusters: Aerospace Valley, Madrid Aerospace Cluster, si-Cluster, SkyWin, TERN, gi-Cluster, Logistics in Wallonia, Basque Energy Cluster και ALSIA και η δράση χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα COSME της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ. Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με την ομάδα του SPACE2IDGO Accelerator στο e-mail space2id@corallia.org.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr