NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Επιχειρηματικά Νέα
ανάγνωση

Η IKEA είναι έτοιμη να πειραματιστεί με την ενοικίαση επίπλων

Η IKEA είναι έτοιμη να πειραματιστεί με την ενοικίαση επίπλων

Με τον τομέα της ενοικίασης επίπλων φαίνεται πως είναι έτοιμη να πειραματιστεί η σουηδική IKEA, σε μια ριζική διαφοροποίηση από το παραδοσιακό επιχειρηματικό της μοντέλο.

Οι πρώτες δοκιμές αναμένεται να ξεκινήσουν στην Ελβετία ακόμη και μέσα στον μήνα που διανύουμε και, σύμφωνα με την εταιρεία, θα αφορούν σε διάφορα είδη επίπλων.

«Θα συνεργαστούμε με τους εταίρους μας για να μπορείτε να ενοικιάσετε τα έπιπλά σας. Όταν η μίσθωση θα φτάνει στο τέλος της, θα μπορείτε να τα παραδώσετε και να ενοικιάσετε κάτι άλλο», δηλώνει στους Financial Times ο Torbjorn Loof, διευθύνων σύμβουλος της Inter Ikea, η οποία κατέχει το brand IKEA.

Αντί να πετάει τα συγκεκριμένα έπιπλα, η εταιρεία θα τα «φρεσκάρει» και θα τα πουλάει ξανά, ελπίζοντας πως αυτή θα είναι η αρχή για μια σειρά συνδρομητικών μοντέλων ενοικίασης επίπλων που θα προσφέρει στους πελάτες της.

Η IKEA εξετάζει επίσης το ενδεχόμενο να ξεκινήσει τη δική της δραστηριότητα ανταλλακτικών, επιτρέποντας στους πελάτες της να αγοράσουν εξαρτήματα, όπως μεντεσέδες ή βίδες, για έπιπλα που δεν είναι πλέον διαθέσιμα στο στοκ της.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr