NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διαγωνισμοί
ανάγνωση

Skillbox & Apifon χαρίζουν 5 υποτροφίες για σεμινάριο Business Messaging

Skillbox & Apifon χαρίζουν 5 υποτροφίες για σεμινάριο Business Messaging

Το Skillbox.gr, που αποτελεί τον εκπαιδευτικό βραχίονα του Jobfind.gr - Career Portal και η Apifon, που κατέχει ηγετικό χώρο στον κλάδο του mobile marketing και του business messaging συνδράμουν στην ελληνική online εκπαίδευση δημιουργώντας το online σεμινάριο Business Messaging (SMS, Chat apps - Viber, Email).

Τη συνεργασία έρχεται να σφραγίσει ένας νέος Διαγωνισμός. 5 Υποτροφίες θα δώσουν σε τυχερούς αναγνώστες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν το μοναδικό online σεμινάριο στην ελληνική γλώσσα για το mobile marketing μέσω του Business Messaging, ενώ όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν εκπτωτικό κουπόνι.

Ο Διαγωνισμός θα λήξει στις 20 Φεβρουαρίου 2019 στις 23.59 μ.μ. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 21 Φεβρουαρίου 2019 και τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν την ίδια ημέρα μέσω email, που θα λάβουν όλοι οι συμμετέχοντες και ταυτόχρονα στην ιστοσελίδα του Skillbox.gr.

Business Messaging… Τα μηνύματα στο κυνήγι του marketing.

SMS, Chat apps (Viber), Email marketing ή αλλιώς... Business Messaging. Η νέα εποχή marketing είναι εδώ και αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να δημιουργήσετε τα κανάλια επικοινωνίας και τη mobile στρατηγική που θα ενισχύσει τo brand σας.

Ο Χρήστος Στεργιόπουλος, Head of Marketing της Apifon και η Χριστίνα Καρανικόλα, Corporate Business Analyst της Apifon, μας εισάγουν στον κόσμο των μηνυμάτων, μας μαθαίνουν πώς να δημιουργούμε το κατάλληλο μήνυμα, πώς και από ποιο μέσο να το επικοινωνούμε, πώς να διαχειριζόμαστε λίστες συνδρομητών και κατά συνέπεια πώς να κάνουμε την επιχείρησή μας και το brand μας να ξεχωρίζει, αξιοποιώντας πλήρως τις ευκαιρίες που μας παρέχει το business messaging.

Το σεμινάριο αποτελείται από video με τους εισηγητές, video με screen recording, έντυπο υλικό για download. Οι εισηγητές μέσω ειδικού forum, που παρέχει η πλατφόρμα του Skillbox.gr, είναι έτοιμοι να απαντήσουν σε κάθε απορία και ερώτημα που προκύπτει στους συμμετέχοντες.

Αν είστε στελέχη marketing & digital marketing ή ιδιοκτήτες επιχειρήσεων και μικρών καταστημάτων/e-shop ή απλώς επιθυμείτε να είστε up to date με τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του marketing και της επικοινωνίας μέσω SMS, Chat apps (Viber) και Email δεν έχετε παρά να δηλώσετε συμμετοχή στο Διαγωνισμό!
... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr