NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

Coaching Mastery Day: Γίνε από έμπειρος… ειδικός!

Coaching Mastery Day: Γίνε από έμπειρος… ειδικός!
13_02_2019 | 11:32 13_02_2019 | 14:49
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

Στις 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Διδασκαλίας της Μεγάλης Μουσικής Βιβλιοθήκης «Λίλιαν Βουδούρη» του Συλλόγου «Οι Φίλοι της Μουσικής», η Positivity Coaching γιορτάζει την Coaching κουλτούρα, τις επιτυχίες και τους στόχους της για τη νέα χρονιά και με χαρά παρουσιάζει το νέο της καινοτόμο πρόγραμμα «Diploma in Coaching Mastery».

Εξαιρετικά σχεδιασμένο για να σας ανεβάσει στο επίπεδο master του coaching στη χώρα μας και όχι μόνο, το «Diploma in Coaching Mastery» απευθύνεται σε Managers και Executives, HR professionals και Trainers, Πιστοποιημένους Coaches που θέλουν να επεκτείνουν τις γνώσεις τους, εκπαιδευτικούς, όπως και σε οποιονδήποτε επιθυμεί να γίνει περισσότερο αποδοτικός στην επαγγελματική του ζωή.

Στην εκδήλωση «Coaching Mastery Day: Γίνε από έμπειρος… ειδικός!» ειδικοί παγκόσμιας κλάσης σας ενημερώνουν σχετικά με το πώς ένας έμπειρος coach μπορεί να γίνει «ειδικός», ποιες δεξιότητες οφείλει να αναπτύξει, ποια εργαλεία- πρακτικές εφαρμογές να χρησιμοποιήσει και πως και πολλά ακόμα. Μια ακόμα διαδραστική εκδήλωση με τη σφραγίδα της Positivity και άμεσο στόχο την προώθηση της Coaching κουλτούρας σε Master Level αυτή τη φορά είναι προ των πυλών!

Φυσικά από την εκδήλωση δε θα λείπουν οι «εκπλήξεις», όπως ούτε και η κοπή της πίτας της Positivity Coaching, η οποία θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τις προγραμματισμένες ομιλίες. Φίλοι, σπουδαστές, συνεργάτες, έμπειροι και ειδικοί θα είναι όλοι εκεί.

Πληροφορίες:

19 Φεβρουαρίου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ώρα έναρξης: 18:30

Η είσοδος είναι ελεύθερη, κατόπιν πρόσκλησης.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Πάρε την πρόσκλησή σου εδώ.

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr