NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Διεθνή
ανάγνωση

Η Amazon ακυρώνει την έδρα στη Νέα Υόρκη λόγω των αντιδράσεων

Η Amazon ακυρώνει την έδρα στη Νέα Υόρκη λόγω των αντιδράσεων
15_02_2019 | 13:00 15_02_2019 | 13:01
epixeiro icon Ειδήσεις | Διεθνή, Επιχειρηματικά Νέα

Η Amazon ανακοίνωσε πως ακυρώνονται τα σχέδια κατασκευής έδρας στη Νέα Υόρκη, λόγω των αντιδράσεων που αναφέρεται πώς υπάρχουν από πολιτικούς και οργανώσεις.

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε σχετική ανακοίνωση «αρκετοί πολιτικοί έχουν καταστήσει σαφές ότι αντιτίθενται στην παρουσία μας και δεν θα συνεργαστούν μαζί μας για να οικοδομήσουμε το είδος των σχέσεων που απαιτούνται για να προχωρήσουμε με το έργο που εμείς και πολλοί άλλοι οραματιστήκαμε».

Η Amazon τονίζει πως θα συνεχίσει κανονικά με τα σχέδια της «για τη Βόρεια Βιρτζίνια και το Νάσβιλ και θα συνεχίσουμε να προσλαμβάνουμε και να μεγαλώσουμε τα 17 εταιρικά γραφεία μας και τους κόμβους τεχνολογίας στις ΗΠΑ και στον Καναδά».

«Είμαστε απογοητευμένοι που καταλήξαμε σε αυτό - αγαπάμε τη Νέα Υόρκη, τον ασύγκριτο δυναμισμό της, τους ανθρώπους και τον πολιτισμό της - και ιδιαίτερα την κοινότητα του Long Island City, όπου γνωρίσαμε τόσους πολλούς αισιόδοξους επιχειρηματίες και κατοίκους. Σήμερα υπάρχουν πάνω από 5.000 εργαζόμενοι της Amazon στο Μπρούκλιν, το Μανχάταν και το Staten Island και σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε αυτές τις ομάδες».

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr