NEWSFLASH...
Ειδήσεις | Events
ανάγνωση

TEDxNKUΑ: Το παρελθόν συναντάει το παρόν με ένα θέμα που τους αφορά όλους

TEDxNKUΑ: Το παρελθόν συναντάει το παρόν με ένα θέμα που τους αφορά όλους
19_02_2019 | 14:41
epixeiro icon Ειδήσεις | Events

H νέα γενιά δεν ξεχνά το παρελθόν, ούτε το «σημείο» που ξεκίνησαν όλα.

Έτσι δεν ξεχνά και την ιστορία του παλαιότερου και μεγαλύτερου πανεπιστημιακού ιδρύματος της χώρας, του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, που ξεκίνησε επίσημα την πορεία του το 1837 και πλέον έχει 8 τμήματα, 33 σχολές, περισσότερους από 100.000 φοιτητές να παρακολουθούν στα έδρανα πάνω από 2.000 καθηγητές να προσφέρουν τις γνώσεις τους.

Το 2019, έξι νέα παιδιά που ως φοιτητές βουτούν όλο και πιο βαθιά στη γνώση, (συ)στήνουν το πρώτο συνέδριο TEDx στην ιστορία του ΕΚΠΑ, το TEDxNKUA. Με πολύ όρεξη, ενέργεια και δημιουργικότητα θα βάλουν το δικό τους λιθαράκι ώστε σε λίγους μήνες από τη σκηνή του συνεδρίου να ακουστούν ιδέες που αξίζει να διαδοθούν. Σε αυτό, τους βοηθά το θέμα που έχουν επιλέξει, ένα θέμα πολύπλευρο που αφορά όλη την κοινωνία και οι προσωπικότητες που μέσα από τις εμπειρίες και τα βιώματά τους θα αναδείξουν τις διαφορετικές πτυχές του.

Οι προετοιμασίες για το TEDxNKUΑ γίνονται με πυρετώδεις ρυθμούς για να μπορέσουν σε λίγο καιρό όλες οι ιδέες να πάρουν σάρκα και οστά, εκπλήσσοντας με την πρωτοτυπία τους.

Αν θέλετε και εσείς να γνωρίζετε πρώτοι τις συναρπαστικές εξελίξεις του συνεδρίου, ακολουθήστε το TEDxNKUΑ στα κοινωνικά δίκτυα.

Facebook

Linkedin

Instagram

... σχόλια | Κάνε click για να σχολιάσεις
Επιχειρώ - epixeiro.gr
Επιχειρώ - epixeiro.gr